Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Megnyertem a lottó főnyeremény...

Megnyertem a lottó főnyereményt mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ma este 5 találatom volt az 5ös lottón. Mit tegyek? Hol tudom felvenni a pénzt és hol tároljam? Kapok külön bankszámlát? Kihez forduljak?

2022. jan. 15. 20:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
66%
7. Ha valóban nyerne se adna semmit. De itt a gyakorin az utóbbi időben legalább öt ilyen kérdést láttam már hogy nyert a lottón főnyereményt. Gyanítom ugyanaz az ember csinálja. Lehet arra gerjed hogy privatban könyörögnek neki, és így valakinek érzi magát.
2022. jan. 24. 21:46
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
De amúgy gondolj bele hetes, tegyük fel te nyernél. Akkor te adnàl vadidegen embereknek csak úgy sok milliót? Nem valószínű. Az emberek többsége nem jó ember. Saját csalàdjànak sem nagyon adnának szerintem. Idegeneknek még én sem. Mert semmi közöm hozzájuk. Illetve nekem sem adott sose senki.
2022. jan. 24. 21:54
 13/14 anonim ***** válasza:
De nagy kamu gyerek vagy!🌝
2022. jan. 26. 08:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Dehogy nyerted. És nagy valószínűséggel sosem fogod megnyerni.
2023. ápr. 11. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!