Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ki mennyiből jön ki 1 hónapban...

Ki mennyiből jön ki 1 hónapban? Havonta ételre mennnyit költ és mit esztek? Reggeli, ebéd, vacsora.

Figyelt kérdés

2022. jan. 14. 16:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy nem a kérdéshez tartozik, de mit dolgoznak azik, akik havi 500 - 300 ezret keresnek? 3 szakmám van, de 130 ezer Ft. a fizetésem, amellett magánvállalkozó vagyok. (Számítástechnikával foglalkozok, illetve pontosabban kereskedelmével, hogy kiegészítsem a fizetésem..) A kérdésre visszatérve, kb. 50 ezret adok le otthon, a többit pedig a "Vállalkozásomba" fektetem, ami akár 2x is megtérül a profitból...
2022. jan. 17. 09:05
 12/14 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nem a kérdéshez tartozik, de mit dolgoznak azok, akik havi 500 - 300 ezret keresnek? 3 szakmám van, de 130 ezer Ft. a fizetésem, amellett magánvállalkozó vagyok. (Számítástechnikával foglalkozok, illetve pontosabban kereskedelmével, hogy kiegészítsem a fizetésem..) A kérdésre visszatérve, kb. 50 ezret adok le otthon, a többit pedig a "Vállalkozásomba" fektetem, ami akár 2x is megtérül a profitból...*
2022. jan. 17. 09:07
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
6 órás munkabeosztásban dolgoztam, kerestem max 240-et hegesztőként. Ez lassan 2 éve volt. Azóta főállású őstermelő vagyok.
2022. jan. 17. 09:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Németországba élek.. havi szinten 200 euró a kaja ( heti 50/hét) és kész se több,se kevesebb
2023. dec. 22. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!