A főnökömnek kötelező kifizetnie?
Nos, mivel ugye behozták ezt a törvényt, hogy a 25 éven aluliak adómentesek, ezáltal a fizetés is "több" lesz valamennyivel.
Levelet is kaptunk erről. Az én helyzetem az, hogy mivel egy igen ismert és nagy cégnél dolgozok, bár egy másik szervezet által, és elég alacsony a bér, amivel be vagyok jelentve. Beszéltem a főnökömmel,hogy akkor ez miatt a fizetésem több lesz, ugye? Erre azt válaszolta,hogy miért lenne több, ez csak nekik jobb, hogy nem kell utánam fizetniük.
Erre valakinek valami ötlet,hogy mit csináljak ezzel kapcsolatban?
Nézzétek el, ha valami hülyeséget írok, vagy nem tudok valamit, nem értek ezekhez a dolgokhoz sajnos.
Egyébként annál a cégnél főnők akinél vagyok. Szóval van alapból a nagy cég(direkt nem szeretném megnevezni) és nem általuk vagyok itt, hanem egy külsős vállalkozás által.
#16: Úgy, hogy otthagyod őket és többé nem állsz szóba ilyen trágya céggel.
Tehát legjobb esetben is szürkén vagy bejelentve, bérpapírt sem kapsz (amit KÖTELEZŐ adniuk). Tehát már a kezdetektől palira vettek.
A legjobb hogy mielőbb ott hagyod őket a francba.
Egyébként bele kezdhetsz velük hosszas peres eljárásokba, aminek valószínűleg az lesz a vége, hogy hamisítanak bizonyítékokat a saját ártatlanságukra, elveszíted a pert, és még az ő perköltségeiket is veled fizettetik meg.
Igen, tervezünk a barátnőmmel itt hagyni őket, mivel ez így nagyon nem állapot.
És köszönöm a válaszokat, nagyon aranyosak vagytok :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!