Mi történik ha mem jelenkeznek a Lottó nyereményért?
Meddig lehet felvenni?
Küldik az sms-t, hogy adjam meg a számlaszámot, ha nincs számlám, hogy lehet felvenni a pénzt?
90napig lehet jelentkezni. Utana a bentmaradt penzts szetosztjak.
Ha nincs szamlad akkor csinalnod kell.
Át nem vett nyereménynek azon nyeremény tekinthető, amelyre a játékos a nyereményjogosultságát az I. 14.§(6) pontja szerint
nem érvényesítette, vagy amely nyeremény igénylése megkezdődött ugyan az I. 14.§(6) hatodik bekezdése szerint, de a
rendelkezésre álló időtartam, a sorsolás napját követő 90 nap lejárta után 30 nappal nem került kifizetésre a kifizetéshez
szükséges adatok megadásának játékos általi elmulasztása miatt.
Az SzZrt. a törvényi előírásoknak megfelelően az át nem vett nyereményeket újra nyeremények céljára használja fel. Ennek
keretében az át nem vett nyeremények elkülönített alapjából:
a./ teljesítheti a nyereménykülönbözetekre (a jogosnak bizonyult felszólamlások, óvások, igények alapján járó
nyereményösszegekre, polgári peres eljárásban megítélt nyereményekre, a nyereményösszegek kerekítésére, stb.)
történő kifizetéseket,
b./ esetenként kiegészítheti valamely nyerőosztály nyereményalap-hányadát,
c./ különsorsolások nyereményeit fedezheti I. 16.§ pontban leírtak szerint.
Én úgy tudom, hogy az SMS-lottóval a nyereményt csak számlaszámra utalják.
"Nyereményfelvétel
Nincs elfelejtett játék vagy fogadás, ugyanis nyeremény esetén SMS üzenetet kapsz nyereményedről. A bankszámlaszámod (szintén SMS-ben történő) megadását követően pedig a 200.000 Ft alatti kisnyereményeket automatikusan átutaljuk."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!