+400ft-al emelkedik a TB havi díja idén, sok?
Sok?
2021:8000ft
2022:8400ft
"Akkor ne kelljen olyankor is fizetnem mikor nem megyek orvoshoz. Egy gerincműtét nem történik meg 6 évente. Sok ember amúgy is csak unalomból jár orvoshoz, táppénz, vagy a gyerek igazolás miatt. A két évente is túlzás volt. Mert utoljára is a gerincműtétkor voltam, illetve varratszedésnél. Ez 2018ban volt. Jó meg mikor felvettem az oltásokat."
Van ahol meg amerikát szidják, mert ott nem kell fizetni havonta.
Az a baj hogy nehéz dűlőre jutni, mert van aki előrántana ilyenkor pár milliót és nem számít, van akinek jobb a havi pár ezret kifizetni.
SZóval valahol értem, hogy neked amikro rosszul voltál akkor 700e ft éppen nálad volt, ahogy nálam is, de van akinek nem megy..
Itt erre van kitalálva, amerikában meg dönthetsz úgy hogy nem fizetsz.. Rosszul jön ki a covid és gondod lesz ? előkapsz 5-10-15 milliót azt kifizeted.
Persze amerikában is inkább fizetik a biztosítást, valahogy addig ellenzik az emberek ameddig nem égetik meg magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!