Bitcoint utaltam magamnak a saját tárcámból és most nincs meg, hogyan lehetne visszszerezni?
Trust wallet kriptotárcát használok.
A tranzackióknál látom, hogy egy teljesen más címre ment el az utalás. Tudna valaki segíteni mi történt pontosan, és hogy vissza lehet-e csinálni?
:)) trust wallet :)))))
Termeszetesen nem lehet vissza forditani. Nem veletlen a feet latod hogy mashova ment? A tranzakcio is rossz helyre ment?
Mi a tranzakcio id?
Hová utaltad pontosan? Nem csak ki akartad venni? Abban az esetben ugyanis a váltó btc címére megy a tranzakció és az alapján fizetnek ki a bankszámládra.
Ha csak egy random címre küldted, akkor viszont nincs esélyes visszakapna, nagyobb a valószínűsége annak, hogy az a cím nem is tartozik még senkihez.
Nagyon béna vagyok ez tuti, de attól függetlenül a józan ész szerint nem kellett volna eltűnnie, ugyanis QR beolvasással küldtem el a címre (a saját címemre), szóval elgépelésről nincs szó. Azt gondolom, hogy valami technikai dolog lehet, és valamilyen okból egy ideiglenes címen parkol a pénzem (talán valami biztonsági okból?) talán mint ennek az embernek a történetében:
Csak nem értem pontosan nála mi történt és hogy oldotta meg pontosan, mert még eléggé amatőr vagyok a dologban
Egyébként a trust wallet rossz?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!