Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Bitcoint utaltam magamnak a...

Bitcoint utaltam magamnak a saját tárcámból és most nincs meg, hogyan lehetne visszszerezni?

Figyelt kérdés

Trust wallet kriptotárcát használok.

A tranzackióknál látom, hogy egy teljesen más címre ment el az utalás. Tudna valaki segíteni mi történt pontosan, és hogy vissza lehet-e csinálni?

2022. jan. 8. 19:46
 1/7 anonim ***** válasza:

:)) trust wallet :)))))

Termeszetesen nem lehet vissza forditani. Nem veletlen a feet latod hogy mashova ment? A tranzakcio is rossz helyre ment?

Mi a tranzakcio id?

2022. jan. 8. 20:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Ezt mégis hogy sikerült? Nem vágom, de valakinek lett egy jó napja akkor.
2022. jan. 8. 21:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyébként vagy nagyon béna voltál, vagy hackerek is szoktak olyat hogy beillesztik a saját címüket hogy oda menjen a bitcoin. Szóval az is lehet hogy hacker csinálta. De a lényeg nem lehet vissza szerezni.
2022. jan. 8. 23:11
 4/7 anonim ***** válasza:

Hová utaltad pontosan? Nem csak ki akartad venni? Abban az esetben ugyanis a váltó btc címére megy a tranzakció és az alapján fizetnek ki a bankszámládra.

Ha csak egy random címre küldted, akkor viszont nincs esélyes visszakapna, nagyobb a valószínűsége annak, hogy az a cím nem is tartozik még senkihez.

2022. jan. 9. 11:19
 5/7 A kérdező kommentje:

Nagyon béna vagyok ez tuti, de attól függetlenül a józan ész szerint nem kellett volna eltűnnie, ugyanis QR beolvasással küldtem el a címre (a saját címemre), szóval elgépelésről nincs szó. Azt gondolom, hogy valami technikai dolog lehet, és valamilyen okból egy ideiglenes címen parkol a pénzem (talán valami biztonsági okból?) talán mint ennek az embernek a történetében:

[link]

Csak nem értem pontosan nála mi történt és hogy oldotta meg pontosan, mert még eléggé amatőr vagyok a dologban

Egyébként a trust wallet rossz?:D

2022. jan. 9. 12:53
 6/7 anonim válasza:
0%
Mondjuk úgy hogy rohadj ketté mert a hozzád hasonló tetveknek köszönhetően nincs hónapok óta normalis aron videokartya
2022. jan. 11. 10:09
 7/7 anonim ***** válasza:
65%
6os az ethereum.... Nem bitcoin... Bar gondolom fogalmad nincs semmirol :)
2022. jan. 11. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!