Hogyan lehet megoldani, hogy pénzt kapjak de ne használjam a saját IBAN számomat?
Van lehetőseg olyan oldal használatára, akik adnak egy IBAN számot, arra küldik nekem a pénzt, aztán az oldal elküldi az én rendes IBAN számomra? Persze valami százalékot levesznek.
Sokat olvastam hogy történtek csalások és átverések, igy valami alternatívát szeretnék kapni, arra hogy hogyan lehet úgy penzt kapni, hogy ne használd a saját IBAN szamod.
Elore is köszönöm a valaszokat!!
Továbbra sem értem, hol érez veszélyt a kérdező az IBAN-jával kapcsolatosan.... Főleg ha ő kapna pénzt... EGy bankszámlaszámmal ki és mit tudna kezdeni...??? Ez nem a bankkártyád száma! Sok cégnek kint van a honlapján a bankszámlaszám... Szerinted kitennék, ha ez veszélyes lenne???
De ahogy már írták, használj PayPal-t vagy egyéb pénzküldő szolgáltatást.... De azok le fognak venni valamennyi költséget, a WU például elég rendesen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!