Mit lehetne eladni, hasznaltan, amiert 8-9-10ezret fizetnek?? (Semmikepp sem zalog) sos lenne! Anyagi nehezseg)
Figyelt kérdés
Koszi2022. jan. 6. 16:30
21/26 anonim válasza:
De honnan a picsából tudjuk mid van ami eladható b+??????????
22/26 A kérdező kommentje:
Peldakat kertem te szerencsetlen, hogy mikert mennyit adnak, hogy TUDJAK SZELEKTALNI!!! ENYIRE HULYE VAGY, HOGY NEM ERTED?
2022. jan. 7. 16:04
23/26 A kérdező kommentje:
*ENNYIRE?
2022. jan. 7. 16:05
24/26 anonim válasza:
Menthetetlen vagy.....
Laptop? Telefon? Számítógép alkatrész? Szerszámok? Cipők és ruhák? Könyvek? Tv? Soroljuk fel az átlag háztartásban lévő összes holmit? Ha jó áron adod kvázi bármit el lehet adni...
Te szerencsétlen 😅
25/26 A kérdező kommentje:
Belém kötsz folyamatosan és még én vagyok menthetetlen? :D No komment :D
Kötekedő primitív idióta. :D
Felteszek egy normális kérdést és azon élvezkedik, hogy mindenbe beleköt. :D szánalom a köbön ez a hozzászóló és ahogy olvasom nemcsak ennél a kérdésnél kötnek be az emberbe :D
Ez egy kérdező oldal, arra van ha nem tűnt volna még fel egyeseknek :D
2022. jan. 7. 18:04
26/26 anonim válasza:
Laptop? Telefon? Számítógép alkatrész? Szerszámok? Cipők és ruhák? Könyvek? Tv? Soroljuk fel az átlag háztartásban lévő összes holmit?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!