Életképes ötlet lenne nagyobb pénzzel megrakni élő fogadásokat nagyon alacsony szorzóval?
1,01 szorzóra gondolok, az olyanok szinte már majdnem biztosak. Persze néha van meglepetés.
200 ezerrel megrakva egy ilyen 2 ezer forint profit lenne.
Napi 4-5 db ilyenből lehetne 8-10 ezer forint profit.
Persze ha véletlenül megfordul a fogadás az utolsó 1-2 percben akkor hatalmas bukta van.
11: Erre gondoltam én is. Hogy kipróbálom egy excel táblában hogy mire fogadnék élesben.
S ha mondjuk sorozatban van 200 nyerő,belevágok élesen is.
Figyelj, ha ezt igy gondolod, koss ossze 20 meccset mindegyik 1.01-1.05 szorzoval, egy szelvenyen es meglatod legalabb egy el fog menni...
Mi regen sokat csinaltunk hasonlot tenisz meccseken, de nagyon nem nyero strategia
13: szó se volt 1,05 szorzóról.... kizárólag nagyon alacsony oddsokról van szó, ahol szinte biztos a végeredmény, élő fogadások.
3-0 ra vezet az ellenfél és van még 20 perc hátra és hasonlók.
Aha. Hát szóval akkor meccset kell nézned, mondjuk reklámokkal 2 óra hossza, hogy a 200 ezer forintodból valószínűleg csinálj 2000-et. Ehhez mondjuk tudnod kell, hogy melyik lesz valószínűleg fölénnyel nyert meccs, nézd, kivárd. Már az is bukó, ha nincs a megálmodott 3-0, hanem mondjuk 0-0.
Összefoglalva, rengeteg időbefektetéssel, csinálsz magadnak egy szerintem 50-200 forintos "órabért". Mennyit tudsz elcseszni erre egy hónapban? Söröd kijön amit megiszol közben?
Ne mondj még fel a melóhelyeden.
De szépen lepontoztatok, hozzá nem értő barmok :D
16 vagyok. :)
Gondolom szerintetek szerencsejátékból nem lehet megélni, mert "mindig a bank nyer". Az hát :D Haha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!