EMAG-ról rendeltem késik és többet számoltak fel legalább is azt írja ?(többi lent)
Először is írd be erre az oldalra a küldeményazonosítót (azaz a csomagszámot) hogy megtudd hogy hol a csomagod:
Ha "kiszállítva" vagy hasonló furcsaságot jelez, esetleg nem találja a kereső ezt a csomagot akkor hívd fel az MPL ügyfélszolgálatát hogy nem érkezett meg az általuk küldött emailben írt időpontra a küldemény, el fogják mondani hogy merre jár a csomag, előfordulhat hogy bent ragadt a depóban és elfelejtették a futárnak átadni, ritkán de sajnos előfordul az ilyesmi. Ehhez az információkeréshez szükséged lesz a csomagszámra amit már az MPL-től kapott emailben kaptál meg.
Az hogy 7ezer valamennyi valószínűleg a 4500ft + postaköltség ára lehet, mondjuk igen borsos postaköltség az, de az Emagnál már rengeteg viszonteladó van akiknél nem tudni... Lassan keresni kell az oldalon az általuk forgalmazott termékeket, mert kisebb túlzással 3-ból 2 termék külsős bolttól származik.
Év vége, ünnepek vannak.
Amit kaptál a szokásos szabvány szöveg.
30-án rendelted, 31-én szilveszter, elvileg munkanap, 1-2 munkaszüneti nap, ilyen "időbeosztás" mellett ne csodálkozz.
Én dec. 12-én rendeltem és 1 hét késéssel kaptam meg.
Mi is adunk fel csomagokat, szokásosan napi 10-et.
Utóbbi időben napi 30-35-öt.
Árra nem tudok mit mondani..
Túlterhelt a futárcég, nem tudnak csak úgy 2* annyi autót futtatni, embert rakni rá.
Ma reggel megjött!
4500 volt nem is értem, akkor miért 7-et írt na mindegy is Köszi a válaszokat. :))))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!