Vodafone miért akar nagy összegű kötbért felmondáskor, ha már 8 éve kötöttem a szerződést?
8 éve kötöttem vezetékes internetre szerződést az UPC-nál.
Mindig tisztességesen fizettem. Semmilyen készüléket nem vásároltam.
Most fel szeretném mondani a szerződést, de kötbért követelnek.
Ezek szerint a hűségidő sosem jár le?
Vagy kedvükre meghosszabithatják?
Vagy csak mert megvette őket a Vodafone (erről én tehetek?)
Fogyasztóvédelemhez érdemes fordulni?
Arra hivatkoznak hogy állitolag én kértem a hűségidő meghhosszabbitását, ami teljesen abszurd, hiszen ilyet sosem kérne senki.
Megint én.
" állitolag én kértem a hűségidő meghhosszabbitását, ami teljesen abszurd, hiszen ilyet sosem kérne senki."
Dehogynem. Arra ugyanis általában alacsonyabb havidíjat adnak.
Feltehetően a szerződésben az áll, hogy ha nem kéred a szerződés módosítását, akkor a hűségidőt automatikusan meghosszabbítod.
Szóval olvasd el a szerződésedet, figyelmesen.
Automatikusan nem tud a husegido meghosszabbodni, ilyet nem ismer a magyar jogrendszer, ez torvenytelen lenne.
Ezert szoktak mindenkit a husegido lejarta elott felhivni, hogy rabeszeljek a hosszabbitasra.
Ki kell kerni a hangfelvetelet az allitolagos meghosszabbitasnak vagy az altalad alairt szerodest (attol fugg, hpgy szerintuk milyen formaban hosszabbitottal).
Köszönöm szépen a válaszokat!
Ki fogom kérni a hangfelvételt.
Azt el tudom képzelni hogy amikor felhívtak hogy szeretném-e meghosszabízani a szerződést elhadarták a telefonba hogy akkor a hűségidő is előlről kezdődik hiába járt már le régóta.
Viszont én ezt biztos nem kértem, csak annyit szerettem volna hogy továbbra is maradjon meg az internet kapcsolat, mivel a munkámhoz kell.
Szeribtem ebbe bele kényszerítettek engem. Én biztos hogy nem kértem ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!