Én gyűjtenék még hozzá jogsira (én 18 évesen csináltam meg)
2022. jan. 3. 03:39
2/13 anonim válasza:
Az 1-es tanácsa okos tanács!
2022. jan. 3. 05:14
3/13 anonim válasza:
Tanulasba. Ilyen korba ez hoz a legjobban. Informatika/kripto/tozsde/kozgaz ezeken a vonalakon szerintem indulj el
2022. jan. 3. 05:40
4/13 anonim válasza:
Ennyi idősen még hozzáférhető ingyen rengeteg tanulási lehetőség, szóval arra nem költenék.
Befektetni a mai hozamkörnyezetben ennyi pénzt szinte értelmetlen.
Vegyél belőle egy robogót!
Azzal nő a mobilitásod, ami jelentős haszon lehet, ha jól élsz vele.
2022. jan. 3. 06:58
5/13 anonim válasza:
Vennék belőle videókártyát hogy tugyak bányászni 44!4!!!4!!!44 meg vennék btc-t meg kutya coint alt koinokat is mert azok jól hoznak aztán passzív jövedelem lesz és majd 20 évesen nyugdíjba megyek amikor te úgy szédülsz be a gyárba éjjel majd 44!444!!4!!44
2022. jan. 3. 07:01
6/13 anonim válasza:
Önmagam a fektetném. Tanfolyam, nyelvtanulás, bármi amilyen tudás árát megkérhetem majd, a munkaerőpiacon. 40-45 év munkaviszonya alatt sokszorosan fog megtérülni. Nincs olyan befektetés, ami ettől jobban teljesítene.
2022. jan. 3. 08:39
7/13 anonim válasza:
Told bele a babakötvényedbe
2022. jan. 3. 14:42
8/13 anonim válasza:
Legoba, es olyankor vasarolnek mikor adnak ajandek keszletetet
2022. jan. 3. 16:55
9/13 A kérdező kommentje:
Annak ellenére,hogy megírtam,hogy nem kérel trollokat mégis kaptam,ezzel csak magatokat járatjátok le és mégcsak viccesek se vagytok.
Viszont a normálisaknak:
Anyukám nekem is mondta,hogy magamba fektessem és tanuljak nyelveket és fejlesszem magamat ,mert az mindig megtérül. Jogsin viszont már rajta vagyok:)
2022. jan. 3. 18:10
10/13 anonim válasza:
A gyerekkor elsősorban a játéké.
Ez segít felfedezni a világot, az érzelmeket, és minden mást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!