Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mely postai többletszolgáltatá...

Mely postai többletszolgáltatás(oka)t érdemes igénybe vennem, ha Chennaiba (India) küldök ajándékba egy pici könyvet?

Figyelt kérdés

500 g alatt.

Sose küldtem még nemzetközi levelet, amúgy alapesetben mindenféle többletszolgáltatás nélkül szoktam küldeni belföldre. Érdemes igénybevenni valami extrát, vagy felesleges? Érkező levelem tűnt így már el.

2021. dec. 30. 16:46
 1/5 Fsms ***** válasza:

Sajnos Indiában sok a fekete cím, ahova nem viszik ki a levelet csomagot.

Egyébként lehet jobban jársz egy csomagküldő szolgálattal, ha elvállalja akkor kézbesíti is.

A posta csak 90 valahány százalékos valószínűséggel viszi el. India esetén lehet egy kicsit rosszabb az arány.

2021. dec. 30. 18:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Egy kollégámnak küldeném, még nem tudom, hogy saját címre érdemes-e vagy a munkahelyére. Egy nagyobb irodaházban dolgozik. Az mit jelent, hogy fekete cím?
2021. dec. 30. 19:33
 3/5 Fsms ***** válasza:

Fekete címre semmilyen szolgáltató nem szállít.

Akkor a kórházi címre add fel. Oda biztosan kiviszik.

2021. dec. 31. 03:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Mi az a fekete cím? Kórház...? Irodaházra gondolsz?
2021. dec. 31. 12:22
 5/5 Fsms ***** válasza:

Vannak komplett települések, utcák, negyedek más szóval no-go zone.

Nagy bűnözés, utcai erőszak, rendőrség nem ura a helyzetnek.

2021. dec. 31. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!