Hol érdemes részvényeket, kryptovalutát vásárolni?
Figyelt kérdés
2021. dec. 28. 20:18
2/13 A kérdező kommentje:
Mindkettőt
2021. dec. 28. 20:55
3/13 anonim válasza:
Részvényt brókercégnél.
Kriptovalutát meg kriptotőzsdén.
4/13 anonim válasza:
Részvények = Random Capital
Crypto = Revolut
5/13 A kérdező kommentje:
#4 Köszi, ilyen választt vártam!
Másoknak vannak más ötleteik?
2021. dec. 28. 21:01
6/13 anonim válasza:
Kriptot binancen es coinbasen vettem.
Reszvenyt Ersténél.
7/13 anonim válasza:
Kriptohoz akkor már binance.
Ne revolut... Aki azt ajánlotta nem nagyon van képben a költségekkel es lehetőségekkel.
Binance olcsóbb, es sokszínűbb is portfólió téren.
8/13 anonim válasza:
Attol fugg mi a célod a kriptoval. Lekötni (staking/interest) vagy kereskedni vele napi szinten. Nekem van 2-3 kedvenc platformom, de nem fogom oket itt promózni, ha érdekel irj rám.
9/13 anonim válasza:
Nem az a kérdés, hogy hol érdemes vásárolni, hanem hogy kinek? Annak aki ért hozzá. Aki nem ért hozzá, az ne vegyen ilyeneket, mert bukás lesz belőle. Aki annyira tájékozatlan, hogy meg kell kérdeznie, hol vegye a kenyeret, annak nehéz jó tanácsot adni.
10/13 A kérdező kommentje:
Lehet meg kéne kérdeznem, hol vegyem a kenyeret. Azt nyilván tudom, hogy lehet élelmiszerboltban, áruházban, meg pékségben is venni, de fogalmam sincs, hogy hol van a finomabb. Megpróbálhatnám az összes kenyeret, míg meg nem találom a legjobbat, de tanácsot is kérhetek, viszont a részvény, kyptovaulta ngyobb kockázat. Abbl inkább nem próbálnám végig qz összeaet.
2021. dec. 30. 10:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!