Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tesz az eladó, ha ragaszko...

Mit tesz az eladó, ha ragaszkodom a visszajáróhoz, de nem tud adni?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy vásárlok valamit, fizetek, de a visszajárót nem tudja fillérre pontosan odaadni, mert pl. nincsen 100-as a kasszájában. Én viszont tegyük fel, hogy ragaszkodom hozzá. Hogyan oldja meg ezt a problémát? Ugye a blokkot már nem tudja visszavonni, én nem tudok más összeget adni neki és ő sem tudja a maradót odaadni.

2021. dec. 27. 19:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a 9-es mondta, max bírsz a vásárlók könyvébe, a bolt meg válaszol, hogy bocsi, legközelebb lesz váltó, esetleg engesztelésül ad 10% kedvezményt a következő vásárlásból, de ők is max egy ejnye-benyét kapnak, szóval túl sok következménye nincs a hisztis vásárlóknak.
2021. dec. 28. 10:31
 12/16 A kérdező kommentje:
Ha én azt kérem, hogy adjon egy kézzel írt papírt, hogy a bolt tartozik nekem 100 Ft.-al és elmegyek, akkor ez jogilag rendben lenne? Később visszamegyek, mondjuk következő héten a bevásárláskor és megmutatom a papírt, akkor odaadják a 100 Ft.-omat?
2021. dec. 28. 15:54
 13/16 anonim ***** válasza:
52%

12: autista-e vagy? :)))

Most képes vagy itt 10 ft-on lovagolni? Ha kell a cucc, akkor otthagyod a 100 ft-ot... Ha meg nem tudsz ennyit nélkülözni, akkor visszamész másnap, és megveszed.

2021. dec. 28. 15:56
 14/16 anonim ***** válasza:
94%
Ez nem túl életszerű amúgy. Odaadja ötösökben vagy tizesekben. Ha totál semmi aprója nincs, akkor meg előre szól hogy nem tud visszaadni, és le se húzza ha csak nagy pénzed van.
2021. dec. 28. 16:00
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha pusztán elméleti a kérdés, akkor igen, működik, amennyiben olyan személy van a boltban aki jogosult a cég nevében eljárni és ilyen papírt kiállítani.

A valóságban elhajtanak a francba.

2021. dec. 28. 16:55
 16/16 anonim ***** válasza:
Vagy kapsz egy kupont, amit beszámíthatsz később. De ilyen is csak elvétve fordul elő.
2021. dec. 29. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!