Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A Foxpost automata a 3 nap...

A Foxpost automata a 3 nap átvételi időbe beleszámítja a karácsonyt?

Figyelt kérdés

Tegnap este írtak, hogy átvehetem a csomagom december 25-éig. Az automata egy boltban van, szóval gyakorlatilag csak ma tudnám átvenni.

A weboldalukon ha jól emlékszem az volt, hogy az ünnapnapok nem számítanak bele a 3 napos átvételi időbe.

Valakinek van tapasztalata ezzal kapcsolatban? Lehetséges, hogy az üzeneteket rendszer írja, ami nem veszi figyelembe az ünnepeket?

2021. dec. 23. 09:29
 1/3 anonim ***** válasza:
66%

Ha azt az SMS-t kaptad, hogy 25, akkor 25.

Annyit tudsz tenni, hogy felhívod az ügyfélszolgálatot és az ünnepekre hivatkozva kéred, hogy tárolják kicsit tovább.

2021. dec. 23. 09:40
 2/3 anonim ***** válasza:
66%
A honlapjukon: "Ha az átvételi időszakban munkaszüneti- vagy ünnepnap van (a hétvégi napok ide nem értendőek), abban az esetben automatikusan meghosszabbítjuk az átvételi időt." Szóval nincs para. Valamelyik évben nekem is volt hasonló, csak karácsony után tudtam átvenni a csomagot, semmi gond nem volt belőle.
2021. dec. 23. 10:03
 3/3 anonim ***** válasza:
68%
Holnap is nyitva a bolt
2021. dec. 23. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!