BENCEFISH kérdése:
Menyire megbízható oldal az Ezüst Panda?
Figyelt kérdés
1 uncia-s ezüst érmeket szeretnék de még nem rendeltem tőlük és kíváncsi vagyok, hogy milyenek a tapasztalatok.2021. dec. 21. 00:31
A kérdező szavazást indított:
Pénz
Érme
Ezüst
Panda
Befektetés
Jövedelem
8 szavazat
1/3 anonim válasza:
Mindent elmond az hogy olyan probal ezust/aranyat venni aki meg a gyakorit se tudja hasznalni :)
2/3 anonim válasza:
Mondtam már a másik kérdésednél is. Ha már ezüstöt akarsz venni akkor legalább ne Magyarországon vedd meg. Itt terheli a 27% áfa. Észtország EUs ország de ott 0% áfa van az ezüstre. De ha te szeretsz 12700 Ft-ot fizetni valamiért amit megvehetsz 10000ért is, hát tedd.
2. A legegyszerűbb ha veszel ezüst certit a BÉTen. Követi az ezüst árát, kicsi a tranzakciós költség. Hátránya hogy nem foghatod a kezedbe.
3/3 anonim válasza:
Jaj istenem ez az ezüstös pali...
Ilyen az amikor valaki full tudatlan hülye balekként akarja "fialtatni" a pénzét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!