Szerintetek menyire megbízható ez az oldal? Megéri rendelni?
Figyelt kérdés
Uocas.com jó árban vannak dolgok ha rendelek valamit megjön?2018. júl. 2. 14:30
1/8 anonim válasza:
Varjal, hozom a kristalygombom...
2/8 anonim válasza:
Nem annyira, 18 napja hozták létre az oldalt és eddig 60-an látogatták meg (azt nem tudom, hogy ez a látogató- vagy oldalletöltés száma).
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi az a probléma hogy már rendeltem a pénz lement a kártyárol mit kellene most tennem?
2018. júl. 2. 19:01
4/8 anonim válasza:
imádkozni, hogy megérkezzen, amit rendeltél...
5/8 anonim válasza:
Nem tudom milyen felületen adtad meg a kártyaadataidat, ha simán azon az oldalon és nem volt https a honlapcím előtt, akkor én egy kártyaletiltáson is elgondolkodnék.
Persze nem biztos hogy átvágtak, de van rá esély.
6/8 anonim válasza:
Akkor még jó, hogy megkérdezted...
7/8 anonim válasza:
És ha nem jön meg a cucc, egy chargeback-et lehet még esetleg indítani a bankodnál, nem tudom itthon mennyire megy gördülékenyen ez a lehetőség.
8/8 anonim válasza:
soha nem fogom megérteni, kinek van annyi esze, hogy beveszi, hogy valamit 70-80% kedvezménnyel utánnaddobnak XD
annyiból még beszerzési áron sincs meg...tök logikus, hogy akkor a shop üzemeltetője direkt bukni akar az üzleten...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!