Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Menyit érdemes vásárolni...

BENCEFISH kérdése:

Menyit érdemes vásárolni befektetési ezüstből?

Figyelt kérdés
Menyit érdemes vásárolni befektetési ezüstből vagy az bef. érmekbol pl krugerrand vagy maple leaf 1unc?

2021. dec. 20. 20:31
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Értem
2021. dec. 21. 00:40
 12/15 anonim ***** válasza:
76%
Nagyon nem eri meg... Nezd vissza 10 evre az ezust arat... Kb meg allampapirral is jobban jarsz
2021. dec. 21. 05:46
 13/15 anonim ***** válasza:

Elszineződik. De az értékéből nem veszít.

Egyébként meg ha van otthon egy vákuumos fóliahegesztő akkor gond megoldva. Beteszed az érméid egy zacskóba, leforrasztod és kész. Nem fognak oxidálódni.

2021. dec. 21. 05:53
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Az arannyal jobban jársz.
2021. dec. 21. 10:53
 15/15 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Tudom, hogy régen tette fel a kérdést de azért elmondom a véleményemet.

Aranyból ezüstből készült érméknek később (évtizedek múlva) numizmatikai értéke is lesz. Így megéri őket gyűjteni, mert nem csak a nemesfém tartalom a mérvadó. Ami pedig az aranyba való befektetést illeti, amit itt az előzők mondtak hát elég csak megnézni a mai árfolyamot: 1929 dollár/uncia, szerintem ez mindent elmond.

2022. márc. 1. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!