A Lidlbe jogtalanul leszippancsák a telefonról az adatokat azzal, hogy arra akarnak kötelezni hogy mutassam bele egy kamerába a telefon kijelzőjét?
Figyelt kérdés
azt mondta a nő a pénztárba hogy csak akkor számolja akciós áron a termékeket ha ezt megteszem2021. dec. 18. 19:27
1/13 anonim válasza:
A LIDL külföldi hatalmak tulajdonában van és elsődleges célja a kémkedés.
2/13 anonim válasza:
Okos vagy ám kérdező. A telefonodon nem a messengert kell bemutatnod a kasszánál hanem a Lidl Plus alkalmazást amin van a kódod, ami alapján jóvá tudják hagyni neked a kedvezményeket.
3/13 anonim válasza:
Azok leszippancsák, ja. Még a bankszámlát is leszippancsák mindig, amikor ott vásárolok.
4/13 anonim válasza:
Jaja, meg amíg a gyerekesek nem adnak magukról személyes adatokat, addig ez a kormány nem szippancsa le az adatokat és nem ad a közösből adóvisszatérítést. Brüsszel a hibás. Ez botrány!;-)
5/13 anonim válasza:
engem ma is leszippacsotak , de nekem csipsz van a véremben így a szép hölgyek csippáznak
6/13 anonim válasza:
Meg az a botrány hogy minden egyes prolinak micsoda személyes adataik lehetnek ami kellene bárkinek is :D
7/13 anonim válasza:
#5 Most hagyták jóvá a havi 5G keretedet a chippel🤣🤣
8/13 anonim válasza:
És az ő szavazata is 1-et ér jövőre...
9/13 anonim válasza:
Jókat röhögök, ezek az 50%-os fideszesek mindennap megjelennek a kiló krumpliért értékelnek, szavaznak itt :-) :-) :-)
10/13 A kérdező kommentje:
aha hogyne hidjem el hogy nekik csak az aplikáció kódja kell akkor miért nem adnak kárgyát mint a többi bolt? szerintem meg úgy olvassa le a kamera a jelszavakat meg a képeket aztán majd megy a csodálkozás ha az intim fotóid a neten kötnek ki
tudom amit tudok
2021. dec. 18. 20:21
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!