Vélemények, tapsztalatok a greenpanthera.com oldalról?
Figyelt kérdés
Küldik folyamatosan a kérdőíveket, de mind használhatatlan.#Kérdőíves pénzkereset. #Pénzkeresés kérdőívekkel.
2021. dec. 16. 10:18
2/7 A kérdező kommentje:
Sajnos lehet hogy így van. Bár az ajánlott oldalak közé tartozik.
2021. dec. 16. 10:38
3/7 anonim válasza:
Én sem tudtam még egyetlen kérdőívet sem kitölteni. Vagy el sem indul vagy pedig 1-2 kérdés után kiírja, hogy nem vagyok megfelelő célszemély.
4/7 anonim válasza:
A weboldalra belépve kell megnyitni a kérdőíveket. Ha emailben nyitod meg, úgy nem működik
5/7 anonim válasza:
Nem értem másnak hogyan működik, mert már 30 kérdőívet kitöltöttem, ebből 28-at a végén elutasította, mert "nem vagyok benne a célcsoportben". Kérdezem én, hogy akkor mégis mi módon lehet ezzel pénzt keresni? Mert eddig ráment közel 3 órám és kaptam 40 centet...
A segítséget előre is köszönöm!
6/7 anonim válasza:
TOTÁL KAMU! Teljesen tisztességtelen cég.
Folyamatosan azt csinálja, hogy végig kitölteti veled a kérdőívet. rászánsz sok időt, majd a végén azt írja ki, hogy "sajnáljuk az ügyfél más célcsoportot keres". Nyilván ez nem igaz, ők megkapják a pénzt a válaszaidért téged meg ezzel ráznak le.
Néha jóváír valamennyit, de arra esélyed sincs, hogy a kifizetési minimumot megkeresd.
7/7 A kérdező kommentje:
Valóban sok a nem kitölthető kérdőív, ennek ellenére háromszor elértem a 30 $, amit rendben ki is fizettek.
2023. okt. 3. 19:29
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!