A csekkjeimet betudom fizetni itthonról is? Karanténba vagyok
A csekkjeidet és átutalással pl. akkor tudsz fizetni, ha van bankszámlád és hozzá netbankos belépésed.
Nem lesz kavarodás - következő hónapban is papíron fog jönni - amíg le nem mondod.
Ha van a csekken QR kód, akkor be tudod fizetni iCsekk alkalmazással.
De simán át is utalhatod, közleményben a befizetőazonosítót megadva.
Kavarodás nem lesz belőle, csak azt nem értem, hogy ha át is tudod utalni, akkor mi a penészes kenyérért kérsz még mindig sárga csekket? Elavult és nehézkes, időrabló dolog.
Számtalan szolgáltató még kedvezményt is ad, ha csekkről online fizetésre váltasz.
Értem. Van egy rakás csekkem amin nincs határidő. Ezeket mikor kell befizetnem? Valami kommunális adó meg gépjármű adók, ilyesmik.
Eddig soha nem én intéztem a csekkeket. Nem értek hozzá egyáltalán.
"kenyérért kérsz még mindig sárga csekket? Elavult és nehézkes, időrabló dolog."
Én elmondom Neked:
A múltkor váratlanul kórházba kerültem, a kórházban nincs wifi (meg nekem nincs mobilinternet), ezzel szemben egy családtagomnak elmondtam, hogy itt és itt van a csekk, menj el, légy szíves, fizesd be.
Más: nemrég behalt a számítógépünk, SEMMIT nem tudtam fizetni, ugyebár átutalással sem, a számgépes ismerősünk meg 10 napig nem ért rá.
Szintén csekkes befizetés lett a vége.
Annyira "szeretem", hogy képtelenek vagytok más ember helyébe beleképzelni magatokat :-(
Nem mindenki él városban, nem mindenkinek van mobilnetje - sőt, tovább megyek: nem mindenkinek van okostelefonja!
Ami az egyik embernek természetes, az a másiknak nem.
Vidéken vannak olyan helyek, ahol isntabil az internet, sokan nem használnak okostelefont, vannak helyek, ahol NINCS TÉRERŐ - bármily meglepő, stb.
Nem csak nagyvárosban és nem csak fiatalok élnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!