Baj ha egyszerre több állást is megnézek? Nem lesz ebből baj?
Szeptemberben jelentkeztem óvodai állásra. Akkor még sehova se vettek fel. Most azonban 3 helyről is kerestek.
Amikor az első megkeresett és egyből lényegében elfogadtam a lehetőséget telefonban, de még nem volt személyes találkozó. Utána kerestek még ketten.
A három közül egy óvodát se ismerek, mert még sose voltam személyesen se benn, se a környékén. Így ha megadatott a lehetőség, akkor szeretném megnézni mind a 3-at.
Azonban a problémám az, hogy félek, negatívan veszi ki magát, ha nem az elsőt választom, ha akkor mondtam, hogy szeretném telefonban.
Meg hogy mivel a másik két helyre mondtam, hogy elmennék megnézni meg 1 beszélgetésre az óvodát, így nem akarom hogy majd a másik két hely negatívan tekintsen rám.
Nem tudom jól döntök-e, ki lesz majd a párom, jól fogom -e érezni magam és úgy vagyok vele, hogy sose lehet tudni később nem -e váltanék szívesen esetleg valamelyikre a kettő közül.
Nyilvan szimpátia szerint fogok választani.
Most már utólag úgy érzem, hogy nem kellett volna kavarnom és nem kellene megnéznem a másik kettőt, mert ez így nagyon kellemetlen.
:(
Lehet gyerekes a gondolkodásom, de ez lenne életem első munkahelye és végre, olyan, amit szeretnék dolgozni. Diákmunkáztam már sokat, de az más... volt.
Nem tudom, hogy működik. Mit illik. Mit nem. Rám szánják vagy 10-20 percüket a vezetők és nem szeretném senki idejét rabolni..
Aztán remélem egyáltalán személyesen is szimpatikus leszek. Már nagyon vártam a munkalehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!