Egy vásárlásnál felhasználható egyszerre több Emag 3000 forintos kupon?
Látom leszavazták az első válaszom.
Én is ebbe a dilemmába voltam, mert általában az az alap hogy ilyen kedvezmények nem vonhatóak össze stb... de nekem engedett egy rendeléshez többet is felhasználni.
Elmondom mi miatt tettem fel a kérdést:
Nekem egy ilyen kuponom volt. Az emag küldte e-mail útján, 3000 Ft, mely minimum 10000 forintos vásárlás esetén használható fel.
Bevaltottam, nem volt gond.
Viszont a facebookom oldalamon rengeteg csoportban látom, hogy ilyet keresnek, jótékony célra.
Ott valaki azt irt, bármennyi felhasználható egyszerre, ezért gyűjti, mert valaki firtatta, hogy a fennmaradó 7000 forintot jófejségből mellé rakja?
Nekem ez eléggé gyanús volt.
" hogy ilyet keresnek, jótékony célra."
Elég kamuszagú. Tényleg tele vannak a facebook csoportok kuponkoldulókkal, de ők saját célra.
Igen... durva mit össze könyörögtek jó néhányan.
Láttam írtak olyanokat, hogy több mint 40 kupont kéregetett össze. Abból bevásárolt. 🙄
Én meg végig abban a hitben voltam, hogy csak egyet lehet felhasználni. Nem is értettem mi ez a nagy harc érte.
Fb kérni esély nincs, azokkal szemben akik minden másodpercben ott lógnak és azonnal lecsapnak mindre.
Ha valaki nem használja fel amit kapott, én örülnék neki ha privát üzenetben elküldené nekem 🙈🙃 már csak pár nap és lejárnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!