Hogyan lehet értékesítőnek tervszámokat prezentálni?
Figyelt kérdés
Kezdő vállalkozó vagyok, az értékesítőm nagyjából úgy dolgozik, hogy mindent elkövet, hogy eredményes legyen. Viszont sok helyen hallom, hogy tervszámokat állítanak az értékesítő felé. Nem pontosan értem, hogy lehet a jövőre nézve az értékesítő felé tervszámokat állítani? Nem arról van szó, hogy bízom benne, hogy minél eredményesebben dolgozzon? És mi van, ha a termék, vagy más körülmények hibája, hogy sosem lesz eredményes a terv?
Bocs a kezdő kérdésért, de nem pontosan értem, mi a reális a terv szempontjából.
Másnál ez hogy van?
2021. dec. 9. 11:43
1/2 anonim válasza:
Ez nagyban függ attól, hogy mit értékesít és attól is, hogy milyen fix és jutalékos bére van. Mivel van motiválva arra, hogy jól dolgozzon?
Ha írsz privátban, akkor segítek.
2/2 anonim válasza:
Ha nem oldódott meg, akkor keress meg privátban és összefoglalom a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!