Aliexpress - ha sérüéten érkezik az áru, garantált h visszafizetik? vagy mégse?
olvasgatom a szabályzatot is, de nem egyértelmű a megfogalmazás.
nekem egy karácsonyi ledsor érkezett tápkábel nélkül, + ki van szakadva az egész főkábel, azaz használhatatlan az 50m-es ledfény.
az eladó pedig nem akarja visszafizetni.
eddig Ebayen egyértelmű volt h ilyen esetben refund van, de Alexpressen meg nem akarja az eladó visszaadni a pénzt, és még én fizessem a visszaküldést.
mindig videózom a kibontást, tehát a "damaged, defective" nem kérdés, mert bizonyítható.
Annyit olvasok csak h itt nincs is fellebbezési lehetőség meg semmi hasonló.
Valaki képben van az Alin, mi történik ilyenkor? mert egyáltalán nem igazodok ki rajta, csak ez így durva.
igen, az eladóval próbáltam, de közölte h küldjem vissza az én költségemen. hiába töltöttem fel minden fotót, videót.
az ali customer support pedig nem tesz semmit, áll minden egy helyben, de első válaszként kb ugyanezt mondták.
tudod esetleg a szabályzatot linkelni, ahol ez van leírva, h ilyen esetben nyert ügyem van? mert én elolvastam most az egészet, de nem egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!