Icsekk nálatok megfelelően működik?
Figyelt kérdés
Próbálnám befizetni a vízszámlámat, de QR kód beolvasásnál azt írja, "Hiba a QR kód beolvasása során." Többször is próbáltam. Előtte Cetelemes számlát fizettem be, ugyan ezzel a módszerrel, ott semmi baj nem volt.2021. dec. 8. 15:02
1/3 anonim válasza:
Nekem tökéletesen megy, igaz sárga csekket már évek óta nem láttam, csak az online számláimat fizetem az appal.
2/3 anonim válasza:
Mindegyik QR kód olvasóval előfordul nálam, hogy az istenért nem csippantja be, pedig megvilágítás jó, kellően stabilan is tartom. És mégsem. Vagy hibaüzenetet ad.
Aztán amikor a kód messze van, rossz szögben, nem is éles, akkor hopp, elkapja. Nem csak a iCsekk.
3/3 A kérdező kommentje:
Velem most fordult ez először elő.
2021. dec. 8. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!