2019-ben házasodtam meg és azóta szedtem a családi pótlékot úgy hogy egyedül alóként , de már megváltoztattam és már nem úgy szedem , de ki jött egy 40 ezer Ft csekk amit be kell fizetnem , de most nem tudom hogyan lehetne megoldani ?
Figyelt kérdés
2021. dec. 7. 12:34
1/9 anonim válasza:
Be kell fizetned. Nem jelentetted időben.
Örülj, hogy nem büntettek meg.
Legfeljebb kérhetsz részletfizetést.
De jobb, ha befizeted, mert aztán jön a kamatos kamat.
2/9 anonim válasza:
Úgy lehet megoldani, hogy visszafizeted nekik, amit jogtalanul vettél fel.
3/9 A kérdező kommentje:
Most telefonáltam be az államkincstárba és azt mondta a hölgy hogy ha most nem tudom be fizetni akkor automatikusan le fogja vonni 33% a csaladiból !
2021. dec. 7. 14:42
4/9 anonim válasza:
Akkor az úgy rendben is van, részletekben vissza lesz fizetve.
5/9 anonim válasza:
Gondolom mostanában adtad be a papírt, hogy nem vagy egyedülálló, hogy a férjed is igénybe tudja venni az adóvisszatérítést.
6/9 A kérdező kommentje:
Nem hanem anyukám számlájára kapom már évek óta és már nem szeret-e volna ha az enyém is az övére megy és mivel már nem vele lakom így muszály voltam a saját címemre rakatni!
2021. dec. 7. 16:26
7/9 A kérdező kommentje:
Ja és az adónál már tudták alapból hogy házasok vagyunk !!
2021. dec. 7. 16:27
8/9 anonim válasza:
Inkább le sem írom, hogy hány helyen van probléma ezzel az egésszel.
9/9 anonim válasza:
Akkor nagyon örülj, hogy csak a különbözetet kell visszafizetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!