Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Támogatnátok, hogy férfiak is...

Támogatnátok, hogy férfiak is nyugdíjba mehessenek 40 év munkaviszony után, nemcsak a nők?

Figyelt kérdés
Vagyis nemcsak a 65. év betöltése után mehetnének nyugdíjba, mint jelenleg.

2021. dec. 7. 08:59
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
20 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
81%
Igen, elvileg egyenjogúság van. Ha ez fordítva lenne most akkor a nők már lázadnának, tombolnának, tüntetnének. Szerintem amúgy ez gusztustalan. 2021-ben akkor legyen már tényleg mindenki egyenlő.
2021. dec. 7. 09:40
 2/4 anonim ***** válasza:
59%
Én támogatnám, hogy mindenki akkor menjen nyugdíjba, amikor elég megtakarítása gyűlt össze, hogy ne kelljen tovább dolgoznia.
2021. dec. 7. 09:44
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Én emelném a nyugdíj korhatárt.

24F

2021. dec. 7. 11:15
 4/4 anonim ***** válasza:
61%
Így is mindenki akkor vonul vissza, amikor akar, feltéve, hogy addig a pontig megteremtette az anyagi feltételeit ennek. Az öregségi nyugdíj csak egy mankó.
2021. dec. 7. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!