Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek van olyan munka...

Szerintetek van olyan munka amire alkalmas lennék? Epilepsziás vagyok jelenleg is vannak rohamaim 16L

Figyelt kérdés
2021. dec. 4. 18:06
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ezt a kezelőorvosod tudná pontosan megmondani, nem mi itt, laikus válaszolók.
2021. dec. 4. 18:13
 2/19 anonim ***** válasza:
87%
Otthoni munkák. Pl. fordító. Ehhez elvégzel egy angol vagy német nyelvszakot, utána pedig a fordító- és tolmácsképzést.
2021. dec. 4. 18:14
 3/19 A kérdező kommentje:
2-es az a baj vele hogy diszgráfiás is vagyok és nem tudok nyelvet tanulni😞
2021. dec. 4. 18:18
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Hat attol fugg mennyire, nalunk a cegnel van egy epilepszias programozo a karacsonyi partyn rohamot is kapott a zenetol meg a fenyektol, de siman tud programozni nap kozbe...
2021. dec. 4. 18:18
 5/19 anonim ***** válasza:
30%
#3 kifogás. Nekem is volt általánosban egy diszgráfiás osztálytársam.. bejátszották a szülei ugyanezt. felmentették jó pár óra alól, mert "beteg".. érdekes, hogy 15 évvel később 2 diplomája van és 2 nyelven beszél felsőfokon...
2021. dec. 4. 18:26
 6/19 A kérdező kommentje:
#5 Lehet hogy neki kifogás volt de nekem nem 4 évig tanultam angolul de most sem megy csak pár szó pedig tényleg próbálkoztunk egyszerűen vagy úgy tanulom meg ahogy levan írva vagy ahogy kikell mondani de akkor nem tudom leírni
2021. dec. 4. 18:31
 7/19 anonim ***** válasza:
86%
Miben vagy jeles?
2021. dec. 4. 19:11
 8/19 anonim ***** válasza:
28%
Azt látom, h. alapvető helyesírási gondjaid vannak, irodai munkára, ahol e-maileket kell írni, nem vagy alkalmas, mert ilyen e-mailek nem ronthatják egy cég renoméját sem...
2021. dec. 4. 19:13
 9/19 A kérdező kommentje:

Biosz, földrajz, kémia

De nem mindig

Egyik tantárgy sem megy feltűnően jobban

2021. dec. 4. 19:14
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Olyan helyen dolgozhatsz, ahol nem vagy a fronton, az ügyfelek szeme előtt, mert jöhet a roham. A háttérben dolgozol, de másokkal együtt, hogy ha jön a roham, ne légy egyedül.
2021. dec. 4. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!