Akik cryptoba fektettek azok hogyan dolgozzák fel hogy iden nem lesz crypto karacsony?
12, lehet lesz ez rosszabb, kitartast, hidd el tudom milyen, ateltem amikor 2017ben 20rol 3 ra csokkent es mar akkor is tobb pnz volt benne mint amennyit epkezlab ember belerak :))
A valaszokba jol latszik, van remeny, ha nem idendontunk rekordokat akkor jovoben, ha nem akkor akkor utana.
13: és a nap végére nullán vagyok. Életem első flash crashe amit nem szoptam be. Esküszöm jobban örülök mint egy erős zöld napon.
Na ezért jó beállítani a buy ordereket, szép kis létrában egészen mélyre.
Most döntenem kell hogy visszaállítom-e a 30% tethert vagy hagyom még, de késő van már, hagyni fogom még legalább egy napig.
BTFD!!
Egyébként örüljünk annak, hogy nem lesz egy overbought decemberi mega bullrun, mert utána jönnie kéne egy hasonlóan brutális korrekciónak, így van esélyünk egy kis konszolidálcióra, bevásárolgatásra, majd visszafogottabb, hosszabb felfelé menetelésre.
A kis dipekben meg jól megvesszük a gyenge kezűek kriptóit, akik realizaljak a veszteségeiket, hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!