Milyen altcoinokba fektettek be, amik jövedelmezőek lehetnek a következő 2-3 évben?
"Best crypto to invest" beírod googléba van pár találat.
Én személy szerint az Ethereum-ra tenném a pénzem. Aktív csapat, nagy kapitalizáció meg összességében komoly projekt. Be Stake-eled aztán valamikor jövő év közepétől már ki is tudnád venni. Sajnos amíg nem lesz Docking addig nem tudod belőle kivenni a pénzed viszont az árfolyamon felül még 5-25% között kamatozik is.
ALGO, HBAR, ROSE. Az első kettő tuti siker, a harmadik meg a rizikós, amibe korán szállsz be, és nagyot kaszálhatsz.
ETH-t csak akkor, ha eleve nagy pénzzel szállsz be. Az a legbiztonságosabb, de meggazdagodni nem fogsz már rajta.
2-es vagyok, amit eszembe jutott még: BAT, a Brave böngésző tokenje. A JavaScript és Firefox atyjának a projektje. A Brave irtja a reklámokat és tracking cookie-kat, de beállíthatod, hogy mégis kapj reklámokat, csak a weboldalak helyett közvetlenül a böngészőtől. A Brave a reklámbevéteinek 70%-át osztja ki a reklámokat bekapcsoló felhasználók között a BAT token formájában.
Nem sokat fizet (nekem olyan havi 1 BAT jön össze a mobilon és a gépen) de érdekes az ötlet és jó a böngésző. Ha csak feleannyira fut be mint annó a Firefox, akkor eléggé felmehet a BAT ára.
ETH-rel tessék óvatosnak lenni. Jó kis (agy premine) volt és annyi energiával amivel a működtetök kihozták a jelenlegi ethburn hardfork-ot kihozhatnak bármit. Pl. egy olyat ami a duplájéra higítja a supply-t.
Egy gyakorlatilag központosított diktatőra ahol a user és a bányász kb. nulla beleszólással rendelkezik.
Úgyhogy óvatosan, mert rossz lesz amikor a fagyi visszanyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!