Vásároltam egy Iphone-t, hogyan tudok fizetni?
Most lehet lepontoznak, de én pont ezért szoktam le a netes rendelésről, mert ennek simán az lehet a vége, hogy most nem vonnak semmit, húsvétkor, vagy nyár végén, vagy jövő ilyenkor meg azt veszed észre, hogy a 200.000-es telefonból lett egy 1.000.000-s telefon, mert mindenféle kamatos kamatokat, meg büntetőkamatokat meg késedelmi kamatokat felszámoltak, és a hatszámjegyű árú csúcstelefonból (szigorúan ár-ügyileg) lett egy hétszámjegyű árú luxuscucc.
Bemész (maszkban) egy boltba, céltudatosan, mert halál pontosan tudod, hogy mit akarsz, nálad van az ára, átadod a pénzt, aláírod a papírokat, előtte-utána jó bőségesen meglocsolod a kezedet kézfertőtlenítővel (ami most literszám mindenhol kinn kell, hogy legyen, ezzel sehol nem spórolnak), és kész.
S akkor nincs ilyen gond... Ha meg egyösszegben nem tudod, nem akarod kifizetni, akkor ott a részlet...Mindenhol van ilyen nagyobb boltokban banki terminál...
Sajnos a közelben nincs ilyen üzlet, az akinek meg venném mindenképpen IPhone kell...
Kiváncsi leszek, hogy mi lesz belőle.
írj az ügyfélszolgálatunknak és kérdezd meg hogy mi a helyzet.
#3 vicc. Ezzel az erővel a tűzhöz se nyúljunk mert megéget, finom az a nyers hús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!