Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ez a nyomdahibás pénz vajon...

Ez a nyomdahibás pénz vajon mennyit érhet a régiségpiacon?

Figyelt kérdés
Régi magyar 10 forintos bankjegy, aminek a hátulján a számjegyeket felcserélék 01-re. Mamám eltette érdekességképpen, bennem felvetődött, ettől vajon érhet-e többet mint más régi pénz? Az egyik sorozatban (Fargo) pont egy ilyen nyomdahiba miatt ér millió dollárokat egy bélyeg.

2021. dec. 1. 18:46
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
10-es te fogyatékos vagy? Mit pörögsz ezen a kérdésen, nem látod, hogy nem érdekelsz? Minden nap este ki fogsz ide valmit írni? :D
2021. dec. 3. 20:08
 12/20 Dzsoki ***** válasza:
Nem zártad le.Vagy kitartasz az mellett,hogy milliókat ér vagy elismered,hogy tévedtél,esetleg otthon megvicceltek.Még,nem tanultátok a suliban,hogy bekezdés,tárgyalás,befejezés.Nálad volt bekezdés és tárgyalás,így várom a befejezést:DVTKFTCMTK.
2021. dec. 3. 20:13
 13/20 anonim ***** válasza:
Mi bajod a fogyatékosokkal?Ők is emberek.Amúgy csak pénzért árulod,csere nem érdekel?
2021. dec. 3. 20:13
 14/20 A kérdező kommentje:
Persze hogy milliókat ér, már licitáltak is rá (45.000-nél tart). Ha elmegy, ki fogom ide írni és megfog ölni az irigység.
2021. dec. 3. 20:17
 15/20 Dzsoki ***** válasza:
Világos.Amikor nagyon kellene,három gyűjtőtársat is találnék,kamu licitre. Nem értem az irigység megjegyzésedet? Azt tudom elkölteni,ami nekem van.Nem a Mészárosét,nem a Bigéét,nem a Bojárét és nem a tiédet.13-as!Nincs bajom a fogyatékosokkal,de azért vártam volna egy befejezést,ha úgy jobban tetszik,visszacsatolást.Olyan 40 óra elteltével,kaptam is.Én egy kicsit előbb válaszoltam volna!
2021. dec. 3. 20:29
 16/20 anonim ***** válasza:
15.:Nem gyanús,hogy nem neked szólt?
2021. dec. 3. 20:32
 17/20 anonim ***** válasza:
Na mi van kérdező,adod vagy nem adod,pontosabban cseréled-e?
2021. dec. 3. 21:15
 18/20 A kérdező kommentje:
Dzsoki megcsaplak, ne szóljál vissza.
2021. dec. 3. 21:20
 19/20 anonim ***** válasza:
18.:Válaszolnál már,lennél szíves?
2021. dec. 3. 21:34
 20/20 Dzsoki ***** válasza:
Kamu.Azt sem tudod,hogy milyen évszám van a pénzen,sem sorszámot,sem állapotot,nem írtál.További,kellemes ábrándozást!Köszönöm az eddigi,az állítólagos pénzed körüli pontatlan,semmitmondó leírásaidat.Kiszálltam.
2021. dec. 4. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!