Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ez is csak a szokásos beszerve...

Ez is csak a szokásos beszervezős MLM lehet a neve A-team Global?

Figyelt kérdés
Ez is ugyan az mint a többi cég?Kaptam tőlük videót kb ugyan azt használja fel mint a többi cég kicsit az ember pszichéjére próbál hatni gazdasági világválság,szabadság,pénz,boldogság,siker,stb... És hát tudjuk ha az ember gyenge vagy fél akkor reményt kap és beszáll aztán vagy sikerül neki vagy nem,de sokszor azt mondják csalódás mert az ígéretek nem jönnek be ilyenkor jönnek a beszervezők akik azt mondják miattad van te nem csinálod jól,stb... aztán az embernek bűntudat de,hogy én tényleg akartam csináltam is de akkor én vagyok a szar...

2021. nov. 30. 14:47
 1/6 anonim ***** válasza:

A-TEAM GLOBAL Kft.

[link]

"Negatív információk:

Hatályos negatív információ: Van

Lezárt negatív információ: Van

Egyszeri negatív információ: Van"

[link]

"Nettó árbevétel:

6 900 ezer Ft (2020. évi adatok)"

[link]

"Fő tevékenység: 4120. Lakó- és nem lakó épület építése"

2021. nov. 30. 15:00
 2/6 A kérdező kommentje:

Mindent meg tudtam a videójukból szabadság,pénz,utazások,jólét,biztos jövő,stb... De pont a termékről semmit.Úgy érzem az

Ez az lenne amit te linkeltél cég?

[link]

2021. nov. 30. 19:31
 3/6 anonim ***** válasza:
igen, ez az...
2021. nov. 30. 20:43
 4/6 Dzsoki ***** válasza:
Most akkor,mi a kérdés? Lakó és nem lakó épület építése,a cég fő tevékenységi köre.Amikor,nincs 7 millió forint,nettó árbevétele.Aki eztet elhiszi,szamarabb a lónál.
2021. dec. 1. 23:41
 5/6 A kérdező kommentje:

4/

Én csak az mlm vonalat tudtam a cégről ha ugyan az a cég bár a név stimmel.

2021. dec. 2. 01:06
 6/6 Dzsoki ***** válasza:
Még mindig,nem értem,hogy mi a kérdés? Az mlm is pilótajáték,csak van benne termék.A végeredmény ugyanaz.Aki kezdi,jól jár,aki később száll be,bukja a pénzét.Továbbra is az van,hogy a cég,2020-as nettó árbevétele,6 millió 900ezer forint.Vagyis,havonta,kevesebb,mint 600ezer forint.Egy gondnoknak is van annyi,ha néhány lépcsőház takarítást is vállal.Egy több házat is felügyelő,közös képviselő is,magasabb jövedelemmel rendelkezik.Nem egy egész cég!
2021. dec. 2. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!