Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Minereum coint hogy szedjem...

Minereum coint hogy szedjem ki trust wallettról ha nem engedi tovább küldeni?

Figyelt kérdés
Mert a hálózati díjat az ethereum ban kéri az meg nincs rajta. A minereum coint természetesen nem lehet átváltani ethereumra. Másik tárcába nem bírom beolvasni mert az sed szavakat kér nekem csak a privat key van meg. Ethereumot egyszerre csak nagy mennyiségben lehet venni az megint nem jó. Mi csináljak? Erre ment rá az egész délután de nem bírom ki szedni és eladni. Elég sok pénz. Esetleg valahol lehet venni csak nagyon kevés ethereumot? Már nem tudom.mit tegyek ki vagyok.

#Coin #Meneorin
2021. nov. 30. 18:50
 1/8 anonim ***** válasza:

Trust wallet es noname kriptok :)))

Tozsden vegyel ethert kudl ki trustos tarcadba, hatha, ha nem akkor haha

2021. nov. 30. 19:35
 2/8 A kérdező kommentje:
És hol vegyek? Azonnal megkapom vagy mennyi idő?
2021. nov. 30. 20:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Privatra nem valaszolok soha, de ha te irtal ram minereummal kapcsolatban akkor igen ez egy uj fajta csalas, a lenyeg hogy elerhetove tesznek egy coint amit ugymond ingyen megkaphatsz ha adod hozza a gast vagy egy masik shitcoint amivel a feet meg tudod fizetni. Altalaban ez a coin egy harmadik ilyen coinra van raepitve az meg meg ki tudja mire, es mindenhova smart contract beteve hogy ha adott cimre kuldod akkor onnan egybol tovabb menjen. A te esetedben szerintem egy pumpolt noname coin van arra hogy feet fizess, amit persze a scammerek csak arra hasznalnak hogy lehuzzanak hozzad hasonloakat
2021. dec. 16. 14:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el rendesen, nálad akkor ether a lehuzo coin, csak soakt tudsz venni, vagy ha oda utalsz akkor biztos smart contract ellopja
2021. dec. 16. 14:32
 5/8 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm szépen, gondoltam hogy valami ilyesmiről lehet szó. Minimum 50 dollár értékben lehet venni, akkor azt elnyelte volna ha megveszem.
2021. dec. 16. 14:34
 6/8 anonim ***** válasza:

Tessek, itt egy cikk MNE scamrol:

[link]

2021. dec. 16. 14:40
 7/8 A kérdező kommentje:
Az komoly, bár nekem ez a saját tárcám nem importált. Csak megdobtak már coinnal mindenkit aki igényelte. De akkor ezek szerint ezért.
2021. dec. 16. 14:50
 8/8 A kérdező kommentje:
pár coinnal
2021. dec. 16. 14:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!