Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Erről beszéljek állásinterjún,...

Erről beszéljek állásinterjún, vagy titkoljam amíg lehet?

Figyelt kérdés
múltbeli melóhelyről azért tettek ki mert loptam egy minimális értéket. utána közös megegyezéses eljövés volt. ha a jövőben megyek állásinterjúra és erre kitérnek előzőt miért hagytam ott, beszéljek erről, vagy hallgassam el? mert én alapvetően szeretek mindent kimondani, de nem vagyok hülye, tudom hogy magam ellen beszélnék ha ezt megemlíteném, egy negatív pont. szóval mit csináljak majd? hallgassak amíg tudok, aztán ha kiderül, vagy csak tesztelnek, és megemlítik ott helyben, ismerjem el hogy így volt és ennyi? gondolom ilyesmit nem lehet utólag szépíteni, magyarázkodni meg szintén felesleges
2021. nov. 29. 20:58
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Erről ne beszélj. Bármi mást kamuzz.
2021. nov. 29. 21:02
 2/9 anonim ***** válasza:
96%
Ne lopj. És kussolj.
2021. nov. 29. 21:04
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Dehogy mond. Mond azt h költöztél bármi de nehogy elmond
2021. nov. 29. 21:20
 4/9 anonim ***** válasza:
89%
Tulajdonképpen azt is mondhatod nekik, hogy "csak".
2021. nov. 29. 21:21
 5/9 A kérdező kommentje:
eddig egyszer tértek csak ki rá máshol, (régi sztori ez már, 10 éves) akkor olyasmit mondtam hogy nem nekem való volt a munkakör ami majdnem igaz is, csak megtűrt emberke voltam bizonytalan jövővel
2021. nov. 29. 21:35
 6/9 anonim ***** válasza:
89%
már többször előfordult? XD
2021. nov. 29. 22:22
 7/9 A kérdező kommentje:
egyszer hibáztam, nyilván többet nem is tervezek
2021. nov. 29. 23:16
 8/9 anonim ***** válasza:
89%
Nem szabad az ilyesmit elmondani! Valamit kamuzni kell, pl h nem tudtal fejlodni a helyen, nem volt elorelpesi lehetoseg meg a tobbi süket duma
2021. nov. 29. 23:23
 9/9 anonim ***** válasza:

Tehát ez az eset már régi, nem a közvetlen előző munkahelyed volt? Akkor mégis mi a rákvörös kékpenészért mondanád el?!

Amúgy a kutya se fog rákérdezni. Engem azért küldtek el egyik melóhelyről, mert már annyira bele voltam fásulva az egészbe, hogy a nap felében csak céltalanul neteztem. Soha senki nem kérdezte meg, miért jöttem el onnan. Ott is közös megegyezéssel lett felbontva a munkaviszony.

2021. nov. 30. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!