Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Penny Marketbe szerintetek...

Penny Marketbe szerintetek vissza lehet vinni 6 nap után az összegyűjtött kódokkal kedvezményesen vásárolt kés szettet?

Figyelt kérdés

Sziasztok, a címbe jó tömören leírtam a lényeget. :-) 5 napja vettem egy Berlingerhaus kés szettet 5 késsel, egy ollóval és egy bitang nagy tartóval 5.500Ft volt hűségpontokkal, anélkül 11.000Ft lett volna.

Jó ötletnek tűnt megvenni, szakácsnak tanulok és 1 db konyhakésem van amit kb. 6 éve vettem a Gyáli piacon párszáz forintért. Nos az is sokkal jobb mint bármi ebből a márkás késszettből. Ezek a reklámban szelik a baradicsomot, valójában trancsírozzák.

Azt gondoltam legalább megismerkedem a kés fajtákkal ha már az iskolában nem tanítják ezeket az alap dolgokat. Most úgyérzem inkább vennék egyetlen kést de az legyen használható. Az egyetlen késem jelenleg mindig a táskámban van mert az oskolában szörnyű kések vannak. Ha otthon főzök akkor ki kell kotornom a késes dobozt a táskám aljáról, a végén pedig nem szabad elfelejtenem eltörölgetni és visszarakni.

Hiába néz ki nagyon márkásnak, hiába a minőségi designos nyelek ha a kések életlenek és a műanyag késtartó mindig rámorzsolódk a késekre ezért ha kihúzom egyből törölgetni kell.

Holnap jutok hozzá hogy visszavigyem. Szerintetek visszaveszik? Gondolom ők is tisztában vannak vele hogy ez a késszett egy kalap szar. KEzdem úgy érezni hogy ez nem vmi reklámfogás volt a visszatérő Vásárlóknak. Szerintem még a kedvezményes 5.500Ft ár alatt vették.

#termék #Penny Market #Asztalra Vissza Bébi
2021. nov. 23. 08:46
 1/10 A kérdező kommentje:
* összegyűtött pontokkal (biztos a vonalkódra gondoltam vagy nemtom hogy sikerült a címben kódokat írnom :-) )
2021. nov. 23. 08:47
 2/10 anonim ***** válasza:
25%
Ha visszaadjak a penzt akkor a neten keress egy normalis sef kest, kb 20.000 korul lehet 1 darab jo kest venni, azzal meg az unokaid is tudnak majd dolgozni...
2021. nov. 23. 08:53
 3/10 A kérdező kommentje:
2/ Kösz a tippet, most hogy csalódnom kellett utánaolvastam én is a késeknek. Ahogyan írtam most egy pár száz forintos késem van és azzal is elégedett vagyok, csóró is vagyok szóval egyelőre ez túl nagy kiadás lenne. A kés szett árát mindenesetre egyetlen késre tervezem fordítani. Bár szerintem ha tudatosan szar kést keresnék akkor sem találnék rosszabbat. Ezek a kések 4-5cm magasak mégis az utolsó 0,5mm-en vékonyodnak 1mm vastagról hegyesre. Ha belegondolsz akkor ez már tompa szög. Az még esztergakésnek is túlzás lenne, nemhogy konyhakésnek.
2021. nov. 23. 09:11
 4/10 anonim ***** válasza:

Törvényi kötelezettség nincs rá. Bolti vásárlás esetén nulla ezredmásod sincs ilyesmire fizetés után.

A kereskedő saját szabályrendszerét a vevő javára (!) korlátlanul kiterjesztheti. Tudok olyan céget, amelyik azt vállalja, ha átmegy a tank a cuccán, akkor is cseréli.

De a Pennynél van-e bármi ilyen, nem tudom.

Ha a boltban jó fejek, esetleg visszaveszik.

2021. nov. 23. 09:46
 5/10 A kérdező kommentje:
4/ Kösz az infót, én is ilyesmit olvasntam csak reméltem van valami kiskapu. Egyébként régóta járok oda, kedvesek az eladók csak nem tűnnek valami életképesnek. Lehet nem is a szándék lesz a baj, simán a termék visszavétel túl nagy kihívás lesz nekik. Nem majd szerzek egy Caren parókát és hívom a managert. XD
2021. nov. 23. 09:54
 6/10 A kérdező kommentje:
* Nem baj, majd...
2021. nov. 23. 09:55
 7/10 A kérdező kommentje:

Azt is furcsálom hogy ilyen magasak a szakács kések. Szerintem azért van hogy jól lehessen vezetni a kést az ujjaiddal. Vagy ennek más oka is van? Szerinten sokkal jobb egy max 2 cm magas de jo hosszu késsel dolgozni.

Ti mit gondoltok erről? Van itt vmi profi aki meg tudja mondani miért ilyen magasak a kések?

Szakács tanáromat is ki fogom faggatni ha már magától nem tanította. Sajnos arra még várnom kell. Ma műtöttek szóval még legalább egy hétig nem járhatok be.

2021. nov. 23. 10:59
 8/10 anonim ***** válasza:
nyilván nem cserélték vissza 5 nap után
2021. dec. 14. 00:29
 9/10 A kérdező kommentje:
Ha nem használtam volna akkor visszavették volna. Persze ha nem használtam volna nem tudtam volna mennyire pocsék. Ránézésre nem tudom megállapítani. Egy fejhallgatót annó visszavettek. Az üzletvezető jófejségén múlik. 2 is van. Szerintem az egyik lazább, most pont nem azt fogtam ki. Sokat járok oda, de eddig csak ezt a két dolgot vittem vissza.
2021. dec. 14. 11:25
 10/10 anonim ***** válasza:

Mint írtam, bolti vásárlásnál csak hibás teljesítés után lehet reklamálni, vagy garanciális jogot érvényesíteni.

Internetes rendelés esetén van csak 14 napos elállási jog, ami átvételtől számít. Akkor is, ha az személyesen történt.

Tényleg csak jófejség (a cég megkárosítása), ha a személyzet mégis megteszi, de ez az ÁSZF-ben nem vállalt kötelezettség.

2021. dec. 14. 11:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!