Milyen fizetésnek szamit?
Figyelt kérdés
Angliában (megélés szinten) £ 8,91 (kb 4000 Ft óránként) milyen fizetésnek számít? Ilyen fizetéssel jól el lehet lenni kint, szóval hogy azért legyen pénzed szórakozni stb vagy kevésnek számít?
Válaszokat előre köszönöm
2021. nov. 21. 16:12
2/6 anonim válasza:
Kevésnek számít, milyen munka körben adnak ennyit?
3/6 anonim válasza:
Takarítóként kerestem kinn ennyit, diákként, 10 éve. És ingyen adtak szállást, és lehetett 12 órázni
4/6 A kérdező kommentje:
Takarítónői állás ez is és van szállás is. Én is diák vagyok, abban reménykedem, hogy ez alapozhatná meg, hogy kinn élhessek.
2021. nov. 21. 16:46
5/6 anonim válasza:
Nem értem, miért mennek ki egyesek takarítani Angliába? Amennyit adnak érte, abból kint ugyanúgy vegetálsz, mint egy itthoni takarítói melóban.
6/6 anonim válasza:
Nem fogsz tudni kijönni. Nem kapsz vízumot.
Egyébként hulladék fizetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!