Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha szerdán érkezett meg egy...

Ha szerdán érkezett meg egy foxpost csomag, annak akinek feladtam, és nem veszi át, akkor ma küldik vissza? Vagy hétfőn szerintetek?

Figyelt kérdés
2021. nov. 19. 14:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Talán a jövő héten, vagy azután. Ők nem tudják, hogy a címzett nem fogja átvenni, szóval még várják. Mármint ha automatába küldted.
2021. nov. 19. 14:46
 2/6 anonim ***** válasza:

Hogy mindenki ilyen lusta olvasni...

[link]

"Mennyi időm van átvenni a csomagom a FOXPOST automatából?

3 naptári napig őrizzük csomagodat az automatáinkban. Az 3 napos időtartamba a hétvégi napok (szombat, vasárnap) is beleszámítanak. Az átvételi határidő óra-perc pontossággal a csomag érkezéséről szóló sms és email értesítésben található."

"Mi történik a csomagommal, ha nem tudom időben átvenni?

Magánszemély által történő feladás esetén az átvételi határidő lejárata után visszavisszük a raktárunkba, ahol 3-4 napig tároljuk. Ezidő alatt a címzett és feladó is kérhet újraküldést, melynek a díja 1099 Ft. Az ismételt kézbesítés költségét a címzett az automatánál tudja rendezni bankkártyával. Ha nem kérsz újraküldést, a csomagodat visszaküldjük a feladónak 500 Ft ellenében."

Összegezve: 3 napig automatában van (szerda 1 nap, csütörtök 1 nap, péntek 1 nap) majd ha ezalatt nem veszi át akkor 3-4 napig elrakják (szombat 1 nap, vasárnap 1 nap, hétfő 1 nap és még max kedd 1 nap).

Legalább ha igénybe veszel egy szolgáltatást olvasd már el rendesen a felhasználási feltételeket és a gyik-et.

2021. nov. 19. 15:03
 3/6 A kérdező kommentje:
Elolvastam régebben képzeld el, csak elfelejttettem az apróságokat okoskám..
2021. nov. 19. 15:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Ezek szerint pontosan tudtad, hogy hol kell keresni a választ. :)
2021. nov. 19. 16:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Okoskodni menj máshova. Köszi...
2021. nov. 19. 16:57
 6/6 anonim ***** válasza:
én így jűártam. hol tudom kérvényezni hogy ujra visszahozzák(nem vettem ki időben) :( elegfelejtettem
2021. dec. 15. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!