Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Binance-al kapcsolatban segitseg?

Binance-al kapcsolatban segitseg?

Figyelt kérdés
Full kezdo vagyok. Binancen vettem 1 SOL-t bankkartyarol. Mutatja a Walletnal hogy ott van 1 SOL. Azt eleg ott tartanom es ha dragul akkor siman eladom? Nem is talalok olyan chartot semmit ami mutatja hogy milyen arfolyamon vettem, jelenleg mennyin all es hogy mennyivel vagyok pluszba vagy minuszba. Ilyet hol talalok? Vagy ebbol az 1 SOL-bol csinaljak olyan “part” hogy SOL/USDC? És akkor latnam hogy mennyit er a SOL-om? Ne haragudjatok de nagyon kezdo vagyok! :)

2021. nov. 14. 15:12
 1/3 A kérdező kommentje:
Okés a market fülön be tudtam állítani a SOL/USDC árfolyamot. De hol mutatja hogy én mennyiért vettem? Nem kereket 1db-om van hanem 1.001 SOL. Az in orderban nincs semmim az baj?
2021. nov. 14. 15:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen opció benne, jegyezd meg mennyiért vetted. Ez engem is zavar, de még nem találtam rá megoldást.
2021. nov. 15. 07:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. nov. 15. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!