Miért kezdtetek bele a kriptoba? Mi a célotok vele?
10 eve ismerős rávett hogy vegyék bitcoinokat .
Nem érdekel különösebben
Sub
Dim hozzászólás as Irony
Hozzászólás=
Retardált vagyok a normális befektetéseket megérteni (értsd: Részvény, ETF), ezért a legtöbb autista és fogyatékos által űzött mániába és buborékba szállok be: a cryptovalutákba :PPPPPP
Ezzel szerintem beintek a kormányoknak és a bankoknak, azt meg kétlem, hogy egy tollvonással eltüntethetnék az összes cryptovalutát a világról.
Szerintem a FIAT pénzek mögött kevesebb valós érték van, mint a BTC mögött.
Sokan azt mondják, hogy a FIAT pénzek mögötti érték, hogy a világ legnagyobb hatalmú vállalkozásai a tulajdonosaik: azaz a kormányok. Jegybankkal, hadsereggel, törvényhozással meg minden ilyesmivel. Ez hülyeség, hisz annyit nyomtatnak a FIAT pénzből, hogy nemigaz!! Hogy a BTC mögött mi van? Egy szuper kis közösség rengeteg videókártyával.
Mondjuk azt mondják, hogy a BTC teljesen leköveti a hagyományos pénzügyi rendszer eséseit (Lásd 2020 március), ezért nem is fedezheted magad BTC-vel a hagyományos pénzügyi rendszer ellen, de szerintem ez csak véletlen lehetett.
Máskülönben a hagyományos pénzügyi boomerek sztem csak irigykednek XDDDDD Hol látnak ilyen hozamokat, emelkedést meg minden?
XDDDD Tedd zsebre a 3%-os osztalékodat a Coca Cola után boomer XDDD
Bár egyszer az egyik azt mondta nekem, hogy a derivatív és opciós piacon napi szinten vannak olyan mozgások, amivel 1 hét alatt megkeresed a BTC 5 éves emelkedését, és ha lottózni szeretne, oda tenné a pénzét. Na ő tuti hazudik, és soha nem lesz gazdag, és remélem te sem ilyen mindset-el rendelkezel, ha valaha is gazdag szeretnél lenni, nem pedig csóró! :) Én a mai 2000 forint zsebpénzemet is biztos teszem fel a coinbase-re. Úton a dollármilliomosok élete felé :)
End Sub
5-ös vagyok, kedves 7-es, csak mondom hogy 10 hónap alatt 5 millió profitot hozott nekem eddig, nyilván napi szinten kell informálódni és van vele munka de ha az ember hobbijává válik akkor élvezet.
De ettől hogy ez van, ugyan úgy dolgozom továbbra is egy cégnél heti 20 órában kemény 110 ezer Ft-ért egyetem mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!