Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Akik 11 évvel ezelőtt bányászt...

Akik 11 évvel ezelőtt bányásztak nagyon sok bitcoint otthon, azok honnan tudták hogy ez majd ennyire értékes lesz?

Figyelt kérdés
Én sajnos akkor azt sem tudtam hogy létezik, de nem volt még saját gépem sem ráadásul. De ha tudtam volna róla valószínűleg akkor sem hittem volna el hogy ez ennyit fog érni. Egy olyan világban ahol mindenhol át akarnak verni, a való életben és az interneten is egyaránt. Hogyan tudták elhinni hogy ez nem átverés és tényleg értékes lesz? Mert még csak nem is volt hasonló soha a világon hogy nem létező coinok ennyit érjenek. Én valószínűleg erre azt gondoltam volna átverés. A világból ki indulva ahol élünk.

2021. nov. 14. 09:41
 1/9 A kérdező kommentje:
Szóval én azt gondolom hogy valahonnan tudták. Mert hogy valaki ki bányász 50 bitcoint hülyeségből az oké, de 20 ezer darabot már nem valószínű. Csak akkor ha tudja valahonnan hogy egyszer ez még értékes lesz.
2021. nov. 14. 09:43
 2/9 SIDLER22 ***** válasza:
54%

Az első Bitcoin fizetés egy fórumon történt meg poénból. Fogadásként valaki valakinek küldött 10 000 Bitcoint, hogy rendeljen neki pizzát.

Ilyen szempontból annak idején képesek voltak az emberek több tízezer Bitcoint is csak úgy poénból küldözgetni szóval nem volt nehéz annak idején ezt összeszedni.

Azt meg Ők sem tudták, hogy egyszer értékes lesz. Neten keresgélés közben megtalálták a Bitcoint és poénból belekezdek. Akkoriban ennek semmi költsége nem volt és hobbi szinten foglalkoztak vele. Persze aki komolyabban értett hozzá az tudta, hogy ennek lehet jövője is. Az gondolom be is tárazott. Bár mostanra már többségük eladta.

2021. nov. 14. 09:57
 3/9 anonim ***** válasza:
41%
a bitcoin céllal lett létrehozva.ha hiszel ebben a célban,akkor kitartasz mellette akkor is,ha 0,5 centet,vagy,ha 60.000 dollárt ér 😉
2021. nov. 14. 09:59
 4/9 anonim ***** válasza:
51%

Az emberek ezt általában úgy képzelik el, hogy ugyanannyi korai bányász szaladgál az utcán, mint aki most fedezte fel a kriptót, pedig ez nagyon nem így van.

Valahogy úgy képzeld el, hogy mondjuk az országban van 10-20 olyan, aki 2012 előtt kezdte, 50-100 aki 2014-ig beszállt, 2000 aki 2017-ig, és 20000 aki azóta vásárolgat.

Biztos, hogy még az arányokat sem találtam el, de kb. így fogd fel. Az elején pár ember elhitte, hogy ez lehet valami, vagy csak egy játék fizetőeszközeként használták, vagy érdekelte őket a technológia... az átlagembernek esélye sem volt ráeszmélni arra, hogy ez majd sokat érhet.

2021. nov. 14. 10:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

#2 Magyar volt a srác, aki fizetett

[link]

2021. nov. 14. 10:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Egy vállalkozásba csak úgy lehet belefogni, ha elhiszed hogy sikeres lesz 1x. Kevés az olyan, aki az első hónaptól nyereséges.
2021. nov. 14. 11:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Senki nem tudta, es a legtobb nincs is meg, feltehetoleg jo sok millionyi bitcoin mar elveszett, es csak tovabbi 2 millionyit tudnak kibanyaszni
2021. nov. 14. 11:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Engem az érdekelne hogy mi van most ami még semmi amibe ingyen bele lehet vágni és 10 év múlva ekkora durranás lesz...
2021. nov. 15. 20:41
 9/9 SIDLER22 ***** válasza:
Igen 8-as ez elég sokunkat érdekelne. De tudod... ha a tőzsdét valaki 100%-osan meg tudná jósolni akkor nem lenne tőzsde. Sajnos ezeknek a dolgoknak pont az a létfenntartója, hogy nem tudjuk. Ha tudnánk akkor mindenki gazdag lenne és mivel mindenki gazdag lenne ezért senki nem lenne gazdag.
2021. nov. 15. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!