Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hidegen tárolt bitcoint a...

Hidegen tárolt bitcoint a csúcson hogyan raknátok át stablecoinba?

Figyelt kérdés
2021. nov. 5. 06:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Na vegre, egy okos kerdes. Pont ezen gondolkodtam en is a napokba. 2017 vegen a tranzakcios koltsegek egy atlagos tranzakciora 4000 forint kornyeken voltak. Emlekszem, tul alacsony feet adtam meg, befagyott a tranzakciom es muszaj volt child pays for parentet csinalom...

Szóval, en azt tervezem hogy meg valamikor december elejen beutalom a btct tozsdere, ogy effektiv csak par napot/hetet lesz bent mielott eladnam. Szerintem ez kevesbe kockazatos mint rekord arfolyam kornyeken tranzakciot inditani, akkora feevel hogy elso blokkba atmenjen + megvarni a 6 confirmationt ami a tozsdekhez kell

2021. nov. 5. 06:47
 2/19 A kérdező kommentje:
S eladás alatt a stablecoinba váltást érted?
2021. nov. 5. 06:51
 3/19 anonim ***** válasza:
Nem, en eladni fogom rendesen :) tudom jovobe jon az amnesztia, meg stablevel lehet trukkozni, de en teljesen kiszallok majd es amig jon az amnesztia addig majd reszkedve alszok hogy a nav nehogy eljarast inditson es kozbe megvaltozzon a torveny :)
2021. nov. 5. 06:56
 4/19 A kérdező kommentje:
Ja adozni nem fogsz? S hogy veszed ki a tőzsdéről?
2021. nov. 5. 07:02
 5/19 A kérdező kommentje:
"kozbe megvaltozzon a torveny" nem szívesen politizálok de ha bizonyos körök jutnak hatalomra akkor elkaszálják az egész adóamnesztiát és annyi bírságot szednek be amennyit csak tudnak...
2021. nov. 5. 07:03
 6/19 anonim ***** válasza:

De fogok ne ertsd felre, ha 15. Utan adok el decemberbe akkor ugyebar adozni csak jovo evben kene, szoval ugy nem is kesek el vele.

Ha meg 15 elott akkor bevallalom azt az egy honapnyi kesest...

Hogy veszem ki, hat en arra gondoltam minden 20 milliora kulon tranzakciot inditanek, es szolnek a bankomnak hogy jonni fog utalas. Ket kulon tozsdet fogok hasznalni, hogy ha egyiknel gebasz van akkor se legyen gond

2021. nov. 5. 07:08
 7/19 A kérdező kommentje:
Ja hogy 20 millió fölött kell csak jelentenie?
2021. nov. 5. 07:11
 8/19 anonim ***** válasza:
Egyik legnagyobb adotanacsado ceg azt nyilatkozta az ugyben hogy ami torvenyt eloterjesztenek az 99 szazalekban valoszinuleg at is megy mivel ezeket elore lebeszelik. Szoval sztem parttol fuggetlenul ez atmegy.
2021. nov. 5. 07:13
 9/19 anonim ***** válasza:
Nem, nem tudok semmi 20 millios jelentesi hatarrol, sztem ezek a kriptos tranzakciok egyre jobban ellenorizve lesznek
2021. nov. 5. 07:14
 10/19 A kérdező kommentje:
És utána nem tudják könnyen visszamenni hanem évek alatt... Jogos. Reméljük nem az 1% lesz...
2021. nov. 5. 07:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!