Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kormányablakba beadni egy...

Kormányablakba beadni egy papírt? többi lent (remélem nem ködös annyira a megfogalmazásom)

Figyelt kérdés
Jelenleg 70 km-re vagyok az otthonomtól, nem tudok hétköznap otthon lenni, be kellene mennem a hivatalba/kormányablakba beadni egy bizonyos papírt, kérdés az hogy itt be tudom e adni? vagy minden képp szükséges ott ahol eddig minden papíromat intéztem?
2021. nov. 12. 10:24
 1/9 anonim válasza:
45%

Családtagod esetleg meghatalmazással be tudja adni ha el küldöd neki levélben a postán.😊

Nem nagyon értek ehhez, de szerintem mindenképp az ottani hivatalban kellene intézni ahova tartozol.

Ez lehet olyan mint ha a postán jön leveled se tudod át venni 70kmre arrébb

2021. nov. 12. 10:28
 2/9 anonim ***** válasza:
72%
Felhívod a közeledben lévőt, és megkérdezed, fogadják-e a beadandó papírodat.
2021. nov. 12. 10:34
 3/9 anonim ***** válasza:
79%

lakcím az egyetlen kivétel, az összes többit bármelyikben intézheted.

Akár így is: Kaposvár az állandó lakcímed, Budapesten élsz átmenetileg, de most Aggteleken nyaralsz. A miskolciba is mehetsz akár.

2021. nov. 12. 11:00
 4/9 A kérdező kommentje:
A megye az ugyan az ahol lakom, csak egy másik városban vagyok... Diákigazolvány készítésnél engedték.. Megkérdezem.
2021. nov. 12. 11:24
 5/9 anonim ***** válasza:

Gratulálok azoknak, akik egy érdemi és helytálló választ lepontoztak.

Bármelyikbe mehet, ahogyan írtam.

2021. nov. 12. 11:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Tessék, itt a hivatalos tájékoztatás:

…mindenki a lakóhelyéhez legközelebb, vagy B Á R M E L Y, a számára legkönnyebben elérhető kormányablakban, munkaidőn kívül is el tudja intézni a hivatalos ügyeit…

[link]

2021. nov. 12. 11:47
 7/9 A kérdező kommentje:
6-os köszönöm!!!
2021. nov. 12. 16:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Én balatoni nyaralásom alatt szoktam ilyeneket intézni (akkor érek rá). Pedig a Balatontól 230 kilométerre lakom. Azért teszem mindezt, mert tudom, hogy a lakcím ügyintézésen kívül bármelyik kormányhivatalnál bármit el tudsz intézni függetlenül attól, hogy éppen hol laksz, hol vagy. :)
2021. nov. 13. 06:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Egyébként már a lakcím ügyintézés is országos.
2021. nov. 25. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!