Miért nem kapsz még egy esélyt, a kérdésed megfogalmazására, ha a moderátor letilt egy kérdést?
Nem a szándékos durva kérdésekre gondolok.
Sokszor ahogy olvasgattam sokan (én is) nem is tudom hogy miért tiltották le a kérdést.
De tájékoztatásban is csak annyit kapok hogy mert valaki jelentette. Hmmm. Amikor pedig bővebben megkérdem miért, akkor nem kapok rá választ.
Én egyszer megkérdeztem miért tiltották le a kérdésemet, kiderült, hogy elírtam, de nagyon durván, ezt e-mailben közölték korrekt módon.
Nem kel újabb esély ara, hogy átfogalmazd, hiszen szabadon tehetsz fel új kérdést, ha tudod, hogy a régit törölték, akkor átfogalmazod (ha az volt a gond) vagy ha más probléma volt vele, akkor aszerint változtatod meg.
Szerencsés voltál hogy foglalkoztak veled:)
Itt az a baj hogy ha sokszor letiltanak akkor nem veszik a jogod a kérdésfeltevéstől és a válaszírástól.
De megfogalmazni nem fogalmazzák meg hogy miért.
Pedig mindig kulturáltan írok nekik.
Inkább azzal büntetnek hogy fél óra helyett csak sok óránként tehetek fel új kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!