Ma adtak fel nekem egy foxpost csomagot. Semmilyem email nem jött. Pedig mindig jön róla értesítés. Járt más is így,vagy valószínű,hogy átvertek?
Figyelt kérdés
Foxpost2021. nov. 11. 16:00
1/5 anonim válasza:
Nem mindig kapok egyből a Foxposttól értesítést, ha csomagot adtak fel nekem. Kitől várod a csomagot, magánszemély vagy cég?
2/5 A kérdező kommentje:
Magánszemély. Marketplace..
Eddig minden alkalommal kaptam,ha adtak fel csomagot,de most semmi.
2021. nov. 11. 16:19
3/5 anonim válasza:
Én jártam úgy, hogy már csak arról kaptam, hogy nagyon vár, holnap vissza is viszik.
Szegény eladónak is írtam, hogy mizu.
4/5 anonim válasza:
Esetleg nézd meg, nem ment-e SPAM-be, vagy nem csak SMS-t kaptál-e róla.
Ha tudsz, kérj csomagazonosítót az eladótól, és keress rá.
5/5 anonim válasza:
A blokkon amit kapott a feladó azon rajta kell lennie a feladási azonosítónak. Vagy mondja meg a nevét és akkor hívd fel a FoxPost, hogy adott-e fel XY csomagot YX -nek XZ automába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!