Idén is van jövedelemkompenzáció? Mikor kapunk róla hivatalos értesítést?
Figyelt kérdés
Tavaly voltam olyan "okos", hogy nem foglalkoztam vele, így szépen lemaradtam róla. Ha idén is van, akkor most nem szeretnék. Honnan tudhatom, hogy idén jár-e?2013. márc. 18. 12:33
1/4 anonim válasza:
Akik tavaly jogosultak voltak rá, azok idén is magkapják. Vagy a munkáltatódnál kell igényelni, ha tőlük kapod a gyedet, vagy az OEP-nél.
Nyilatkozat a gyermekgondozási díjban részesülők 2012. évi adó változások ellentételezésére szolgáló 2013. évben történő jövedelempótlékának igénybevételéhez
Ezt az igénylőlapot kell kitöltve leadni, az OEP honlapjáról tudod letölteni:
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Sajnos a link nem nyílik meg, de majd megnézem az OEP honlapján. Még csak febr 19-től jár, lehet, hogy ezután kapok majd tőlük amúgy is papírt?
2013. márc. 18. 13:16
3/4 anonim válasza:
Akik az OEP-től kapják a gyedet, azok tavaly kaptak papírt tőlük, akik jogosultak voltak. Idén nem küldenek már papírt. Mindenkinek újra kell igényelni, annak is, akik tavaly kapott.
4/4 A kérdező kommentje:
Most nézem, hogy ha (majdnem) max gyedre vagyok jogosult, akkor nem jár kompenzáció, igaz?:(
2013. márc. 18. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!