Jófogáson ha nem választok szállítási módot (foxpost, gls) akkor nem lesz országos a hirdetésem?
És ha foxpost-ot választom akkor az hogyan működik, csak utánvét van vagy előreutalás is és ki fizeti a szállítás díját?
És ha regisztrált tag vagyok a foxpostnál akkor mennyibe kerül jófogáson keresztül a küldés (mert a jófogáson 1499ft a díja, de ha belépek a foxposthoz ott 1099ft-ot ír)?
Én nem látok olyan lehetőséget, hogy fizetni kell, hogy országos legyen. Kiemelni lehet 3 féleképp, de olyan nincs amelyik országossá tenné...
Te nem üzleti hirdetésről beszélsz?
Én magánszemélyként szeretnék hirdetni, és a hirdetésfeladásnál van egy rész a szállítási lehetőségek és itt fel van sorolva a foxpost és a háztól-házig gls és oda van írva, hogy így az egész országban láthatják a hirdetésem.
Én viszont úgy tudtam, hogy alapból is mindenhol látják a hirdetéseket, mivel én is látok más városból/megyéből valókat olyanokat is ahol nincs beállítva szállítás és nem is üzleti vagy országos jellegű.
Most akkor hogy van ez?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!