Szerinted manipulálva van a lottósorsolás?
5-ös lottó.. milyen érdekes hogy régebben (szüleink, nagyszüleink idejében) szinte minden héten volt telitalálat a lottón,de legalább havonta egyszer . Amióta bejött ez a számítógépes rendszer, van hogy fél évig nincs telitalálat ( pedig nem vesznek annyival kevesebb lottót mint régen)
Mostani hatoslottón is nemrég olyan számokat húzták ki hogy 31,35,36,37,39 meg még valami már nem emlékszem.. előtte pár hete is 3 egymás melletti szám. Direkt olyan kombináció amit senki nem játszott meg. De tudom önmagában ez semmi. Vasárnap 4-kor van a hatoslottó sorsolása. És 14:30-ig lehet megjátszani a szelvényt. Mire kell az a másfél óra?:)
Még véletlenül sem arra hogy megnézzék milyen kombinációt nem játszott senki az adott héten, és az legyen a kihuzott számsor:)
Simán ellehet csalni a húzást is. Egy olyan modern technológiával rendelkező korban ahol lehetséges már az önvezető autó,az űrbe jutás, és az okostelefon,ott megtudják oldani azt is hogy a lottógömbökre a kihúzás pillanatában kerüljön csak rá a szám .
Ez csalás és bűncselekmény. Következmény nélkül atbaszhatnak mindenkit??
1980 óta lottózom. Már a 80-as években is volt olyan, hogy fél évig nem volt telitalálat. Akkor az a városi legenda járta az országot, hogy a golyókat felmelegítették és azt húzták ki. Se akkor se most nincs bizonyítva ez az összeesküvéselmélet.
Matematikus vagyok. Halkan jegyzem meg, hogy az 1; 2; 3; 4; 5 számötösnek ugyanannyi a valószínűsége, mint a szombat este kihúzott számötösnek. Ez jelenleg középiskolai tananyag a valószínűségszámítás témakörében.
Ahogy a többiek írták: ha nincs bizalmad a szerencsejátékokkal akkor ne játssz!
Szerintem simán meg tudják oldani hogy azok a számok jöjjenek ki amit akarnak....
Nem egy nyereményjáték volt amiről tudok hogy előre le volt beszélve.
Nincs ezzel baj, nem is játszok semmi ilyesmit, pénzkidobás.
Jó lenne, ha tisztában lennél az esélyekkel.
Ötös lottón 1 : 43 949 268 (ismétlem, egy a negyvenhárommillió kilencszáznegyvenkilencezer kettőszázhatvannyolchoz) esélyed van eltalálni 5 számot. Ez hihetetlenül kicsi.
Amúgy meg mit manipuláljanak rajta, kb 10x-es havi bevétele van a Szerencsejáték zrt-nek mint az összes játékuk főnyereménye együtt véve. Csak egy töredékét kapják meg a nyertesek, hova csaljanak? :D Mikor így is milliókból csalnak ki pénzt folyamatosan, minden héten, már sok sok éve.
Én 💯 Sz. Igazat adok a kérdezonek.
Pont ez jutott eszembe nekem is hogy valszeg manipulalva van hogy több maradjon a bevétel.
Kíván számolva mely számok szerepelnek lég kevesebbszer és azokat dobják ki.
Igy valszeg sokkal kevesebb esély arra is hogy a telitalálatot eltalald
Leg kevesebbszer.
Automatikus kijavito rendszer van a telomon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!