Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerinted manipulálva van a...

Szerinted manipulálva van a lottósorsolás?

Figyelt kérdés

5-ös lottó.. milyen érdekes hogy régebben (szüleink, nagyszüleink idejében) szinte minden héten volt telitalálat a lottón,de legalább havonta egyszer . Amióta bejött ez a számítógépes rendszer, van hogy fél évig nincs telitalálat ( pedig nem vesznek annyival kevesebb lottót mint régen)

Mostani hatoslottón is nemrég olyan számokat húzták ki hogy 31,35,36,37,39 meg még valami már nem emlékszem.. előtte pár hete is 3 egymás melletti szám. Direkt olyan kombináció amit senki nem játszott meg. De tudom önmagában ez semmi. Vasárnap 4-kor van a hatoslottó sorsolása. És 14:30-ig lehet megjátszani a szelvényt. Mire kell az a másfél óra?:)

Még véletlenül sem arra hogy megnézzék milyen kombinációt nem játszott senki az adott héten, és az legyen a kihuzott számsor:)

Simán ellehet csalni a húzást is. Egy olyan modern technológiával rendelkező korban ahol lehetséges már az önvezető autó,az űrbe jutás, és az okostelefon,ott megtudják oldani azt is hogy a lottógömbökre a kihúzás pillanatában kerüljön csak rá a szám .

Ez csalás és bűncselekmény. Következmény nélkül atbaszhatnak mindenkit??

2021. nov. 7. 14:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
86%

1980 óta lottózom. Már a 80-as években is volt olyan, hogy fél évig nem volt telitalálat. Akkor az a városi legenda járta az országot, hogy a golyókat felmelegítették és azt húzták ki. Se akkor se most nincs bizonyítva ez az összeesküvéselmélet.

Matematikus vagyok. Halkan jegyzem meg, hogy az 1; 2; 3; 4; 5 számötösnek ugyanannyi a valószínűsége, mint a szombat este kihúzott számötösnek. Ez jelenleg középiskolai tananyag a valószínűségszámítás témakörében.

Ahogy a többiek írták: ha nincs bizalmad a szerencsejátékokkal akkor ne játssz!

2021. nov. 7. 18:22
 12/15 anonim ***** válasza:
27%

Szerintem simán meg tudják oldani hogy azok a számok jöjjenek ki amit akarnak....

Nem egy nyereményjáték volt amiről tudok hogy előre le volt beszélve.

Nincs ezzel baj, nem is játszok semmi ilyesmit, pénzkidobás.

2021. nov. 8. 10:09
 13/15 anonim ***** válasza:
86%

Jó lenne, ha tisztában lennél az esélyekkel.

Ötös lottón 1 : 43 949 268 (ismétlem, egy a negyvenhárommillió kilencszáznegyvenkilencezer kettőszázhatvannyolchoz) esélyed van eltalálni 5 számot. Ez hihetetlenül kicsi.

Amúgy meg mit manipuláljanak rajta, kb 10x-es havi bevétele van a Szerencsejáték zrt-nek mint az összes játékuk főnyereménye együtt véve. Csak egy töredékét kapják meg a nyertesek, hova csaljanak? :D Mikor így is milliókból csalnak ki pénzt folyamatosan, minden héten, már sok sok éve.

2021. nov. 8. 18:35
 14/15 anonim ***** válasza:
37%

Én 💯 Sz. Igazat adok a kérdezonek.

Pont ez jutott eszembe nekem is hogy valszeg manipulalva van hogy több maradjon a bevétel.

Kíván számolva mely számok szerepelnek lég kevesebbszer és azokat dobják ki.

Igy valszeg sokkal kevesebb esély arra is hogy a telitalálatot eltalald

2021. nov. 9. 22:13
 15/15 anonim ***** válasza:
37%

Leg kevesebbszer.

Automatikus kijavito rendszer van a telomon.

2021. nov. 9. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!